x تبلیغات
آشپزی مدرن

طرز تهیه اوتمیل شکلاتی خوشمزه و مغذی با ماست و جو پرک

طرز تهیه اوتمیل صبحانه ی رژیمی ساده و خوشمزه توسط zahra - کوکپد

 

مواد لازم برای اوتمیل شکلاتی با ماست

  • جو دوسر پرک 40 گرم
  • ماست یونانی 1/2 لیوان
  • میوه خرد شده(موز یا انبه) 1/2 لیوان
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
  • عسل به میزان لازم
  • مغز گردو یا پسته به میزان لازم
  • شکلات خرد شده به میزان لازم

 

تهیه اوتمیل شکلاتی خوشمزه با ماست

 

مرحله اول: ابتدا جو را اندازه کرده و ظرف مناسب سرو را آماده می کنیم.

 

مرحله دوم: افزودن مواد

حالا داخل کاسه مناسبی جو و ماست را با هم مخلوط می کنیم و بعد پودر کاکائو را به آن می افزاییم.

 

مرحله سوم: ریختن اوتمیل داخل ظرف سرو

حالا اوتمیل آماده شده را داخل ظرف می ریزیم که می تواند تک نفره یا ظرف بزرگ باشد.

 

مرحله چهارم: افزودن میوه و شکلات

بعد از اینکه ظرف را با مواد آماده شده پر کردیم، روی اوتمیل را با میوه، مغز گردو و شکلات خرد شده تزیین می کنیم.

 

مرحله آخر: استراحت اوتمیل

اوتمیل شکلات و ماست باید به مدت 8 ساعت در یخچال استراحت کند تا جو کاملا رطوبت ماست را گرفته و نرم شود و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه اوتمیل شکلاتی با ماست و بدون شیر

  1. اوتمیل با ماست چون پخته نمی شود نیاز به استراحت در یخچال دارد.
  2. اوتمیل را با کمی پودر دارچین هم می توانید سرو کنید.
  3. اوتمیل را با ماست یونانی یا ماست کم چرب تهیه کنید.
  4. از هر میوه دلخواهتان می توانید برای تهیه اوتمیل استفاده کنید.

طرز تهیه سیرابی لعابدار و خوشمزه با چاشنی مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه سیرابی در خانه | فنون پخت سیرابی - زرین بانو

 

 مواد لازم برای سیرابی

  • سیرابی 1 دست
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
چاشنی مورد نیاز برای سیرابی
  • سیر رنده شده به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم
 
طرز تهیه سیرابی لعاب دار خانگی
 
مرحله اول تمیز کردن سیرابی: باید به بهترین شکل ممکن شسته و پاک شود و در نهایت به رنگ شفاف و صورتی برسد و آماده پخت شود.
 
مرحله دوم: پخت سیرابی
داخل قابلمه مناسبی پیاز و سیر نگینی شده را می ریزیم و به آن فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین می افزاییم.
 
مرحله سوم: افزودن سیرابی
حالا سیرابی را به همراه آب یا عصاره گوشت داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
 
مرحله چهارم: افزودن چاشنی
سیرابی که کاملا نرم و لطیف شد نمک غذا را می افزاییم و اجازه می دهیم آب سیرابی تبخیر شود و به اندازه خود سیرابی باشد.
 
مرحله آخر: سرو سیرابی
سیر را رنده کرده و با سرکه مخلوط می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. حالا سیرابی را داخل کاسه زیبایی ریخته و در کنار چاشنی و نان تازه نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه سیرابی
  1. سیرابی باید کاملا تمیز شود و گرنه سیرابی قابل خوردن نیست. اگر این کار برای شما دشوار است سیرابی شسته و تمیز تهیه کنید.
  2. مدت پخت گفته شده برای این غذا با زودپز می باشد.
  3. اگر دوست ندارید رنگ سیرابی تیره شود زرد چوبه را حذف کنید.

طرز تهیه شیرینی لگیمات بدون ماست خوشمزه و سنتی به سبک اصیل عربی

 آخرین خبر | طرز تهيه شيريني لگيمات مخصوص به روش بوشهري

 

مواد لازم شیرینی لگیمات عربی

  • آب ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱ پیمانه
  • شیره خرما ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری
 
طرز تهیه شیرینی لگیمات
 
مرحله اول: عمل آوری خمیر
برای تهیه لگیمات عربی ابتدا آرد سفید را در کاسه ای می ریزیم و خمیر مایه را به آن می افزاییم و کم کم آب را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد و بعد روی خمیر بدست آمده دستمال یا پلاستیک می کشیم و به مدت ۳ ساعت در جایی گرم (کنار بخاری) قرار می دهیم تا ور بیاد و پف کند.
 
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
سپس تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و نشاسته را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و به مایه خمیر ور آمده اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
 
مرحله سوم: سرخ کردن لقیمات
در قابلمه کوچک یا ظرف گودی روغن به اندازه ای می ریزیم که شیرینی ها در آن شناور باشند و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود. سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به شکل یک دایره از خمیر را در روغن داغ می اندازیم تا کاملا مغز پخت و طلایی شود و شیره خرما را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و زمانی که لگیمات های سرخ شده را از روغن بیرون می آوردیم.
 
مرحله چهارم: افزودن به شیره خرما
سپس بلافاصله در شیره خرما فرو می کنیم تا شیره خرما جذب شیرینی ها بشود و بعد بیرون می آوریم و در توری قرار می دهیم تا شیره اضافه آن ها خارج شود.همگی شیرینی ها را به همین صورت آماده  می کنیم.در ظرف مورد نظر می چینیم.برای تزئین لگیمات ها می توانید بعد از چیدن در ظرف روی آن ها پودر نارگیل بریزید تا زیباتر شوند.نوش جان
 
نکات کلیدی در تهیه لگیمات ساده
  1. به دلخواه می توانید برای ترد شدن بیشتر این شیرینی از ۳ ق غذا خوری شیرخشک قنادی استفاده کنید.
  2. اگر دوست دارید لگیمات خوش رنگی داشته باشید ۲ ق غذا خوری شربت بار یا عسل اضافه کنید.
  3. اگر شیره خرما در دسترس ندارید ابتدا شربت بار را تهیه کنید و بگذارید تا خنک شود سپس ۱ دقیقه لقیمات را داخل آن قرار دهید تا جذب شیرینی شود.
  4. مایه لگیمات باید کاملا چسبنده باشد اگر رقیق بود کمی آرد اضافه کنید.
  5. می توانید خمیر را با قاشق یا اسکوپ داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
  6. حرارت کم باشد تا مغز پخت شود.
  7. برای شیرین کردن شیرینی می توانید از عسل یا نوتلا نیز استفاده کنید.
  8. در طول پخت مدام لقیمات ها را زیر و رو کنید تا یکدست و طلایی شود.
  9. می توانید خمیر را از شب قبل تهیه کنید و در یخچال قرار دهید سپس سرخ کنید.

طرز تهیه نخود پلو سبز ترکیه ای خوشمزه و مجلسی با طعم بسیار عالی

نخود پلو طرز تهیه پلو مجلسی با مرغ و شوید از غذاهای خانگی ترکیه

 

 مواد لازم برای نخود پلو

  • نخود 1 پیمانه
  • برنج 3 پیمانه
  • سینه مرغ ریز خرد شده 400 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • کره به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • شوید خشک به میزان لازم
 
طرز تهیه نخود پلو سبز ترکیه
 
مرحله اول آماده سازی نخود: برای این کار، ابتدا نخود سبز را پاک کرده و می شوییم داخل قابلمه را آب پر کرده و روی حرارت می گذاریم به جوش که آمد نخود را داخل آب جوش ریخته و اجازه می دهیم تا 10 دقیقه بپزد و بعد آبکش می کنیم.
 
مرحله دوم: آماده سازی مرغ
ابتدا تابه ای را روی حرارت گذاشته و مقداری کره داخل آن می ریزیم. سپس پیاز ها را نگینی خرد کرده و داخل کره تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا مرغ را به همراه نمک، فلفل به پیاز افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا تفت بخورند؛ در نهایت زعفران را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.
 
مرحله سوم: آماده سازی برنج
برنج را پاک کرده می شوییم و به مدت 2 ساعت با نمک خیس می کنیم. داخل قابلمه مناسبی را آب ریخته و اجازه می دهیم تا به جوش آید. حالا برنج را به آب در حال جوش می افزاییم و زمانی که برنج به سطح آب آمد نخود را به برنج افزوده و برنج را آبکشی می کنیم.
 
مرحله چهارم: دم گذاشتن نخود پلو
داخل قابلمه مناسبی را کمی کره ریخته و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه می گذاریم حالا از برنج و نخود آبکش شده، مرغ و شوید به صورت لایه ای می ریزیم تا مواد کاملا تمام شود. بعد یک قاشق غذا خوری کره را ذوب کرده و یک قاشق غذا خوری زعفران به آن افزوده و روی برنج می ریزیم.
 
مرحله آخر: سرو نخود پلو
حالا نخود پلو دم کشیده را در ظرف مناسبی کشیده و در کنار سالاد شیرازی نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه نخود پلو با مرغ و شوید
  1. برای این غذا اگر شوید ساطوری تازه استفاده کنید بسیار عالی می شود.
  2. این غذا جایگزین بسیار خوبی برای کسانی است که به فابیس مبتلا هستند و منع مصرف باقالی دارند.
  3. می توانید روغن را جایگزین کره کنید.
  4. نخود پلو طور ساده هم بسیار خوشمزه و مناسب برای گیاه خواران است.

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با قارچ و سوسیس خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

 

 مواد لازم سمبوسه پیتزایی

  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • سوسیس ۲ عدد
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • نان لواش به تعداد کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
 
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
 
ابتدا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن داغ شود و سپس سیب زمینی های خرد شده را در روغن داغ شده می ریزیم و تا نرم شوند.
پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و سیب زمینی های طلایی شده را در بشقابی می ریزیم و پیازها را در تابه می ریزیم تا نرم شوند. پیازها را نیز در بشقابی که سیب زمینی ها را ریختیم می ریزیم
و سوسیس ها را خرد می کنیم و در تابه تفت می دهیم و کمی که سرخ شدن در بشقابی می ریزیم.آن وقت قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکشی می کنیم و خرد می کنیم و در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب قارچها تبخیر شود
و کمی سرخ شوند،سپس سیب زمینی و پیاز داغ را با سوسیس داخل تابه می میزیم و با قارچ تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و حرارت را خاموش می کنیم. نان لواش ها را به صورت مستطیل برش می دهیم
از طول آن ها و کمی از مواد را در ابتدای نون می ریزیم و بصورتی که مواد در یک مثلث ریخته باشم و بعد کمی پنیر روی مواد می ریزیم و به شکل یک مثلث نان را می پیچیم. در تابه یا قابلمه ای کوچک و گود روغن به حدی می ریزیم که سمبوسه ها در آن شناور باشند
و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود و سمبوسه را در آن قرار می دهیم تا سرخ شود و بعد بر می گردانیم تا اگر طرف دیگر سمبوسه سرخ نشده بود سرخ شود.سمبوسه های آماده شده را در بشقابی می گذاریم  با سس قرمز نوش جان کنید.
 
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه شامی کباب تهرانی با سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی کباب یا کتلت گوشت تهرانی با طعم بی نظیر

 

 مواد لازم برای شامی کباب

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • سیب زمینی 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
 
طرز تهیه شامی کباب تهرانی (کتلت گوشت)
 
ابتدا پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و با رنده درجه متوسط آنها را رنده کنید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آنها جدا شود.
 
مرحله دوم: آماده کردن مواد شامی کباب
حالا در این مرحله گوشت را به سیب زمینی و پیاز افزوده و کاملا ورز دهید تا جایی که انسجام خوبی در مواد ایجاد شود و نمک، فلفل و زرد چوبه را هم افزوده دوباره ورز می دهیم. حالا مواد شامی کباب ما آماده است.
 
مرحله سوم: استراحت دادن مواد
مواد شامی کباب را باید به مدت 30 دقیقه، داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
 
مرحله چهارم: پخت شامی کباب
داخل تابه نچسبی، روغن ریخته و اجازه می دهیم تا گرم شود. حالا مواد شامی کباب را به اندازه یک نارنگی برداشته و بین دو دست به شکل بیضی در آورید داخل روغن انداخته و با حرارت کم دو سمت شامی را سرخ می کنیم.
 
مرحله آخر: سرو شامی کباب
شامی کباب های خوشمزه و برشته را در کنار گوجه سرخ شده و برنج ایرانی نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شامی کباب [کتلت گوشت]
  1. بهتر است سیب زمینی را بعد از پوست گرفتن آبکشی کنید تا نشاسته آن کم شود تا شامی کباب با کیفیت تری داشته باشیم.
  2. بهتر است از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی چرخ شده استفاده کنیم.
  3. می توان یک هویج را جایگزین یکی از سیب زمینی ها کنیم.
  4. این مواد به تخم مرغ نیازی ندارد ولی در صورت تمایل می توانید از 1 عدد تخم مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه کوکو کدو سبز پفکی خوشمزه و رژیمی با دستور آسان

طرز تهیه کوکوی کدو سبز مجلسی و مخصوص با طعم بسیار عالی

 

 مواد لازم کوکو کدو سبز

  • پیازچه ۳ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آویشن به اندازه کافی
  • کدو سبز متوسط ۳ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
 
طرز تهیه کوکو کدو سبز
 
ابتدا کدوهای سبز را بشویید سپس با یک دستمال تمیز خشک کنید. در مرحله بعد یک کاسه مناسب انتخاب کنید و کدو سبزها را با پوست داخل کاسه رنده کنید. حالا کمی نمک روی کدو سبزهای رنده شده بپاشید.
حدود ده دقیقه صبر کنید تا آب موجود در کدو سبزها خارج شود سپس آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی شان خارج شود. آب اضافی کدو سبزها را دور بریزید سپس پیازچه ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در یک کاسه دیگر بشکنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید به صورتی که آرد گلوله نشود. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و آویشن به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
در مرحله بعدی مخلوط تخم مرغ و آرد را به کاسه حاوی کدو سبز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند و مایه کوکو کاملا منسجم شود. در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو برداید و به آن شکل دهید سپس داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آنرا برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود سپس به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و نان سور کنید.
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ با نشاسته و پودر قند و رنگ مجاز خوراکی

شیرینی پنجره ای سه رنگ | سرآشپز پاپیون

 

 مواد لازم برای شیرینی پنجره ای

  • آرد 1 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • نشاسته 1/2 پیمانه
  • پودر قند 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم
 
طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ
 
مرحله اول پخت شیرینی پنجره ای: ابتدا نشاسته را داخل آب و گلاب حل می کنیم و با دست چک می کنیم تا تمام ذرات نشاسته حل شده باشد.
 
مرحله دوم: آماده کردن تخم مرغ
حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته مخلوط می کنیم تا از حال لختگی خارج شود.
 
مرحله سوم: افزودن تخم مرغ به مواد
تخم مرغ را به مخلوط آب و نشاسته اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.
 
مرحله چهارم: افزودن آرد
در این مرحله آرد را به تدریج به مواد افزوده و با مفتول فلزی کاملا مخلوط می کنم تا مواد گلوله نشوند و در نهایت خمیر را از یک صافی عبور می دهیم حالا مواد آماده طبخ هستند.
 
مرحله پنجم: داغ کردن قالب شیرینی پنجره ای
داخل شیر جوشی را تا میانه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. در زمان گرم شدن روغن باید قالب داخل روغن باشد.
 
مرحله ششم: افزودن رنگ خوراکی به شیرینی
حالا مواد را داخل سه کاسه مختلف ریخته و رنگ خوراکی دلخواه به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا هر سه رنگ مواد را از سه جهت کاسه به آرامی داخل 1 کاسه می ریزیم تا هر سه رنگ را داخل یک کاسه داشته باشیم حالا مواد آماده پخت است.
 
مرحله هفتم: پخت شیرینی پنجره ای
قالب را از داخل روغن خارج می کنیم و داخل خمیر می گذاریم و سریع قالب را به ظرف روغن منتقل می کنیم و با چند حرکت بالا پایین قالب در روغن شیرینی از قالب جدا می شود.
 
مرحله آخر: سرو شیرینی پنجره ای
در این مرحله بعد از طلایی شدن شیرینی پنجره ای را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم. و بعد از خنک شدن روی آن پودر قند الک می کنیم.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ
  1. مواد را با مقدار کم داخل ظرف اصلی بریزید زیرا رنگی است و قابل مخلوط کردن نیست و ته نشین می شود.
  2. توجه داشته باشید روغن باید کاملا داغ باشید و برای پخت هر شیرینی باید قالب هم داغ و چرب باشد.
  3. کمی بعد از خنک شده شیرینی ها پودر قند را روی شیرینی ها الک کنید.
  4. باید در طول پخت شیرینی مواد را مخلوط کنید به دلیل و جود آرد و نشاسته مواد ته نشین شده و کیفیت شیرینی پایین می آید.
  5. می توانید بعد از تهیه خمیر مواد را در چند ظرف مختلف ریخته و به آن رنگ خوراکی اضافه کنید و شیرینی پنجره ای متناسب با سلیقه خودتان تهیه کنید.
  6. خمیر شیرینی پنجره ای را باید داخل ظرفی با کف کوچک و دیواره های بلند بریزید تا بتوانید تا آخر مواد را استفاده کنید، و موادی هدر نرود.
  7. نکته بسیار مهم این است که فقط کف و دیواره های قالب باید داخل خمیر فرو رود، تا شیرینی در روغن راحت از قالب جدا شود.
  8. می توانید پودر قند را در زمان سرو روی شیرینی الک کنید.

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی خوشمزه و مجلسی با دستور آسان

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی

 

 مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه

  • پیاز ۲ عدد
  • برنج ۴ پیمانه
  • باقلا سبز ۱ لیوان
  • ماهیچه ۵۰۰ گرم
  • شویدخشک ۱ پیمانه
  • کره ۵۰ گرمی ۱ عدد
  • هل یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر گل سرخ ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
 
ابتدا باقالی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و از وسط نصف می کنیم و کنار می گذاریم.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوش بیاید
و برنج را که بستگی به مدل آن دارد و مهارت شما یا از قبل خیس کرده اید و یا چون تجربه ندارید همان لحظه می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم.زمانی که برنج را به آب در حال جوش اضافه می کنیم آب از جوش می افتد
صبر می کنیم تا مجددا آب بجوش بیاید و باقالی ها را به آن می افزاییم و زمانی که برنج را تست کردیم و مغز پخت شده بود،برنج و باقالی را با هم آبکش می کنیم. سپس برای ته دیگ سیب زمینی را پوست می گیریم و حلقه حلقه برش می دهیم
و کف قابلمه روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را روی روغن می چینیم و بعد ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی از برنج را با کفگیر روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی شوید خشک روی برنج می پاشیم
و ۱ قاشق چایخوری هل و به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین و پودر گل محمدی و ۱ قاشق غذاخوری زعفران روی برنج می ریزیم و مجددا لایه بعدی نیز به شکل قبل برنج و باقالی می ریزیم و هل و دارچین و پودر گل محمدی و زعفران به همان مقداری که در لایه قبل ریختیم
در لایه بعدی نیز می ریزیم و کره را نازک ورقه ورقه می کنیم و روی برنج می چینیم تا بخورد برنج برود و به مرور برنج هم طعم دار شود و هم چرب شود و بعد نصف استکان آب دور قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را متوسط می کنیم تا بخار بکند
و بعد حرارت را کم می کنیم و ۱۵ دقیقه بعد زیر شعله را خاموش می کنیم چون پلو کاملا پخته شده است. سپس برای پخت ماهیچه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم
و ماهیچه را همراه با پیاز داخل تابه می ریزیم و ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه و فلفل سیاه که بوی گوشت را کاملا می گیرد به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه بالای سر آن می مانیم و تفت می دهیم و خوب زیر رو می کنیم تا ته نگیرد
و پیاز نرم و سبک شود و رنگ گوشت ماهیچه ها تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه ماهیچه ها کمی سرخ شدند تا روی آنها آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت خوب پخته شود
و آب آن غلیظ شده باشد و در آخر کمی نمک به آن اضافه می کنیم. باقالی پلو را در قابلمه خوب زیر و رو می کنیم و در دیس می کشیم و ماهیچه را نیز در کاسه ای می گذاریم و با کمی زرشک آن را تزئین می کنیم. نوش جان

طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و خوش طعم بدون کپک به روش سنتی

طرز تهیه سرکه سیب خانگی | نکات مهم درست کردن این معجون لاغری - نیوزین

 

 مواد لازم برای سرکه سیب

  • سیب 5 کیلو
  • شکر 250 گرم
  • آب معدنی به میزان لازم
 
طرز تهیه سرکه سیب خانگی
 
ابتدا سیب ها را شسته اجازه دهید خشک شود و بعد چوب و هسته سیب را جدا کرده و به شکل مکعبی خرد کنید.
 
مرحله دوم تهیه سرکه سیب
حالا سیب ها را داخل دبه ریخته و شکر را در آب حل کرده و روی سیب ها بریزید تا جایی که روی سیب ها را بپوشاند.
 
مرحله سوم تهیه سرکه سیب بدون کپک
درب دبه را نیمه باز بگذارید تا مواد کپک نزند و هر دو سه روز با کفگیر چوبی آن را بهم بزنید. سیب ها که ته نشین شد.
 
مرحله چهارم تهیه سرکه سیب
سرکه را در دمای 25 تا 30 درجه بگذارید. آفتاب باشد زودتر به عمل می آید. توجه داشته باشید که 1/4 دبه باید خالی باشد.
 
مرحله پنجم طرز تهیه سرکه سیب
بعد از گذشت 50 روز سرکه را صاف کنید و از خواص بی نظیر آن بهره ببرید.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سرکه سیب
  1. از سیب های با کیفیت استفاده کنید تا سرکه خوش طعم تری داشته باشید.
  2. نوع و رنگ سیب در کیفیت سرکه اثری ندارد.
  3. در طول زمان تخمیر مواد را با کفگیر چوبی مخلوط کنید.
  4. برای صاف کردن سرکه از تنظیف تمیز استفاده کنید و در شیشه نگهداری کنید.
  5. از این سرکه برای تهیه ترشی های خانگی هم می توانید استفاده کنید.
  6. از یک تکه نان سنگک روی سیب ها برای تسریع عملیات تخمیر می توانید استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد