شیرینی پنجره ای سه رنگ | سرآشپز پاپیون

 

 مواد لازم برای شیرینی پنجره ای

  • آرد 1 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • نشاسته 1/2 پیمانه
  • پودر قند 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم
 
طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ
 
مرحله اول پخت شیرینی پنجره ای: ابتدا نشاسته را داخل آب و گلاب حل می کنیم و با دست چک می کنیم تا تمام ذرات نشاسته حل شده باشد.
 
مرحله دوم: آماده کردن تخم مرغ
حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته مخلوط می کنیم تا از حال لختگی خارج شود.
 
مرحله سوم: افزودن تخم مرغ به مواد
تخم مرغ را به مخلوط آب و نشاسته اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.
 
مرحله چهارم: افزودن آرد
در این مرحله آرد را به تدریج به مواد افزوده و با مفتول فلزی کاملا مخلوط می کنم تا مواد گلوله نشوند و در نهایت خمیر را از یک صافی عبور می دهیم حالا مواد آماده طبخ هستند.
 
مرحله پنجم: داغ کردن قالب شیرینی پنجره ای
داخل شیر جوشی را تا میانه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. در زمان گرم شدن روغن باید قالب داخل روغن باشد.
 
مرحله ششم: افزودن رنگ خوراکی به شیرینی
حالا مواد را داخل سه کاسه مختلف ریخته و رنگ خوراکی دلخواه به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا هر سه رنگ مواد را از سه جهت کاسه به آرامی داخل 1 کاسه می ریزیم تا هر سه رنگ را داخل یک کاسه داشته باشیم حالا مواد آماده پخت است.
 
مرحله هفتم: پخت شیرینی پنجره ای
قالب را از داخل روغن خارج می کنیم و داخل خمیر می گذاریم و سریع قالب را به ظرف روغن منتقل می کنیم و با چند حرکت بالا پایین قالب در روغن شیرینی از قالب جدا می شود.
 
مرحله آخر: سرو شیرینی پنجره ای
در این مرحله بعد از طلایی شدن شیرینی پنجره ای را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم. و بعد از خنک شدن روی آن پودر قند الک می کنیم.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ
  1. مواد را با مقدار کم داخل ظرف اصلی بریزید زیرا رنگی است و قابل مخلوط کردن نیست و ته نشین می شود.
  2. توجه داشته باشید روغن باید کاملا داغ باشید و برای پخت هر شیرینی باید قالب هم داغ و چرب باشد.
  3. کمی بعد از خنک شده شیرینی ها پودر قند را روی شیرینی ها الک کنید.
  4. باید در طول پخت شیرینی مواد را مخلوط کنید به دلیل و جود آرد و نشاسته مواد ته نشین شده و کیفیت شیرینی پایین می آید.
  5. می توانید بعد از تهیه خمیر مواد را در چند ظرف مختلف ریخته و به آن رنگ خوراکی اضافه کنید و شیرینی پنجره ای متناسب با سلیقه خودتان تهیه کنید.
  6. خمیر شیرینی پنجره ای را باید داخل ظرفی با کف کوچک و دیواره های بلند بریزید تا بتوانید تا آخر مواد را استفاده کنید، و موادی هدر نرود.
  7. نکته بسیار مهم این است که فقط کف و دیواره های قالب باید داخل خمیر فرو رود، تا شیرینی در روغن راحت از قالب جدا شود.
  8. می توانید پودر قند را در زمان سرو روی شیرینی الک کنید.