x تبلیغات
آشپزی مدرن

طرز تهیه لازانیا با سوسیس و سس بشامل خوشمزه و مخصوص به روش فست فودی

دستور پخت لازانیا | سرآشپز پاپیون

 

 مواد لازم لازانیا بدون فر

  • قارچ ۴ عدد
  • ورق لازانیا ۴ عدد
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • سوسیس ۱۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • سس گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزای رنده شده ۴ قاشق غذا خوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • آرد ۱ ق غذا خوری
  • کره ۱ ق غذا خوری
  • خامه ۱ ق غذا خوری
 
طرز تهیه لازانیا بدون فر
 
برای تهیه لازانیا بدون فر ابتدا شیر و کره و خامه را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شوند.قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم
و قارچ ها و سوسیس را نیز نگینی کمی درشت خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شوند
و سوسیس ها را نیز اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم و کمی که تغییر رنگ دادند قارچ ها را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا سبک شوند و فلفل و نمک روی مواد می پاشیم و سس کچاب داخل لازانیا را نیز به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم
سپس سس سفید را آماده می کنیم اول آرد را در قابلمه ای کوچک ریخته و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره ر ا اضافه کنید و در ادامه شیر هم دمای محیط را به تدریج اضافه کنید و بعد مداوم هم می زنیم تا غلظتی شبیه به فرنی بگیرد و نمک را روی مواد می پاشیم و حرارت را خاموش می کنیم و خامه را اضافه می کنیم.
آن وقت در ظرفی به صورت مستطیل آب ولرم می ریزیم و ورقه های لازانیا را در آب به مدت ۳ دقیقه قرار می دهیم و تابه ای را با فرچه چرب می کنیم
و کف تابه را با یک لایه نازک سس سفید می پوشانیم(باعث می شود ورقه لازانیا راحت پس از پخت بلند شود)و یک ورق لازانیا را از داخل آب بیرون می آوریم و روی سس قرار می دهیم و از مایه لازانیا روی ورقه می ریزیم. سعی می کنیم که لایه ها را بیشتر کنیم
تا اینکه مواد زیادی لای ورقه لازانیاها بریزیم.بعد یک قاشق از سس سفید روی مواد می ریزیم و کمی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و یک ورقه لازانیا روی آن قرار می دهیم و مجددا لایه بعدی مواد لازانیا،سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم و ورقه بعد را تا جاییکه دیگر ورقه لازانیا تمام شود
این لایه ها را می توانیم ادامه بدهیم.ورقه آخر را که گذاشتیم روی آن را کاملا با سس سفید می پوشانیم و روی آن را نیز با پنیر پیتزا می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درب تابه را می بندیم تا با حرارت ملایم لازانیا خوب پخته شود. البته می توانید لازانیا ها را به صورت دیگری نیز در تابه آماده کنید
به این صورت که دو ورقه لازانیا را به صورت علامت جمع روی یک بشقاب قرار دهید و مواد را بریزید و سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم و به صورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا می ریزیم و ورقه ها را جمع می کنیم و در تابه می چینیم تا پخته شوند.نوش جان

طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی خوشمزه و فوری به صورت مرحله به مرحله

دستور پخت كتلت بادمجان و سويا | سرآشپز پاپیون

 

 مواد لازم برای کتلت بادمجان

  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • بادمجان 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
 
طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی خوشمزه
 
مرحله اول آماده سازی بادمجان: ابتدا بادمجان ها را بشویید، سپس شیاری روی آن ها ایجاد کرده و بادمجان را بر روی زغال یا شعله گاز و یا داخل فر کبابی کنید. و بعد پوست آن را گرفته و داخل قابلمه بریزید و آن را خوب له کرده و اگر آب اضافی داشت آن را جدا کنید.
 
مرحله دوم: آماده سازی مواد کتلت بادمجان
داخل کاسه بزرگتری بادمجان و گوشت را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
 
مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
حالا تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و خوب مخلوط کنید.
 
مرحله چهارم: افزودن پیاز
پیاز و سیر را پوست گرفته و رنده ریز کنید سپس آب اضافی آن را خارج کرده و به مخلوط گوشت بیفزایید و خوب ورز دهید.
 
مرحله پنجم: افزودن آرد سوخاری
در این مرحله مواد اگر انسجام کافی برای شکل دادن را داشت که هیچ ولی اگر نداشت کم کم به مواد کتلت پودر سوخاری بیفزایید و ورز دهید تا به انسجام لازم برسید.
 
مرحله ششم: پخت کتلت بادمجان
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و بعد از مواد کتلت برداشته شکل می دهیم و داخل روغن می گذاریم و دو سمت کتلت را به خوبی سرخ می کنیم.
 
مرحله آخر: سرو کتلت بادمجان
کتلت های سرخ شده را حتما روی حوله روغن گیر بگذارید و اجازه دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد در کنار نان تازه نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه کتلت بادمجان
  1. برای تهیه این کتلت می توانید بادمجان پخته را جایگزین بادمجان کبابی کنید.
  2.  اگر می خواهید کتلت شما رژیمی باشد آنها را داخل سینی چرب شده بچینید به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.
  3. سویای چرخ شده را می توانید جایگزین گوشت کنید.
  4. اگر طعم سیر را دوست ندارید از سبزیجات معطر استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه مرغ کنتاکی پفکی و خوشمزه به روش فست فودی

طرز تهیه مرغ کنتاکی سوخاری KFC به صورت اسپایسی رستورانی

 

 مواد لازم مرغ کنتاکی

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • سینه یا ران مرغ ۶ تکه
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • پودر سوخاری یا پودر کنتاکی ۱ پیمانه
 
طرز تهیه مرغ کنتاکی
 
ابتدا اگر پوست مرغ ها را نگرفته اید می گیرید و آن ها را می شوییم و در یک قابلمه ای ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوش بیاید سپس مرغ ها را در آن قرار می دهیم و زمانی که مرغ ها را در آب جوش می گذاریم از جوش می افتد صبر می کنیم تا مجددا به جوش بیاید
و با قاشق کف های روی آب را می گیرییم و بیرون می ریزیم و ۱ عدد از پیازها را نیز پوست می گیریم و می شوییم وداخل قابلمه می گذاریم، همچنین  ۱عدد از سیرها را پوست می گیریم و به همراه یک عدد چوب دارچین داخل مرغ می اندازیم
و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم مرغ نیم پز شود. مرغ نیم پز را از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شود.سپس در کاسه ای مرغ ها را قرار می دهیم و سیر باقی مانده را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم
و ۱ عدد از پیازها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده درشت می کنیم روی مرغ ها می ریزیم و زعفران دم کرده را با آبلیمو روی مواد می ریزیم و خوب زیر رو می کنیم دقیقا مانند زمانی که جوجه را می خواهیم طعم دار کنیم.
روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می گذاریم تا مرغ کاملا طعم دار شود. در یک کاسه پودر کنتاکی را میریزیم و یا می توانید از پودر سوخاری استفاده کنید و در کاسه ای دیگر آرد سفید را داریم و تخم مرغ ها را می شکنیم
و زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و خوب هم میزنیم،سپس قلم مو آشپزی را داخل روغن زیتون می زنیم و بعد روی مرغ ها خنک شده می کشیم تا کاملا آغشته به روغن شوند و بعد در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم.
در تابه ای روغن می ریزیم به میزانی که مرغ ها در آن تغریبا شناور باشند و روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود. تا داغ شدن روغن مرغ ها را ابتدا در آرد سفید کاملا می غلتانیم تا کاملا با آرد پوشیده شود بعد در تخم مرغ می غلتانیم
و در آخر در پودر کنتاکی ( یا پودر سوخاری ) می غلتانیم و در بشقاب می گذاریم سپس به مدت ۱۵ الی ۲۰ صبر می کنیم تا مواد خوب به خورد تکه مرغ ها برود ، سپس در روغن داغ شده مرغ ها را به آرامی قرار می دهیم
و حرارت را ملایم می کنیم تا در ۱۰ دقیقه در  هر دو طرف مرغ ها سرخ شوند و آن وقت مرغ ها را در روی دستمال های که روغن را جذب می کنند قرار می دهیم و در دیس می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می کنیم و با سس کچاب نوش جان کنید.
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه فلافل با سیب زمینی و نخود ترد و خوشمزه به سبک خوزستانی

طرز تهیه فلافل خوشمزه با سیب زمینی ساده و خوشمزه توسط Mohadeseh - کوکپد

 

 مواد لازم برای فلافل با سیب زمینی

  • نخود خام 250 گرم
  • سیب زمینی 1 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • مغز نان باگت 1 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه فلافل با سیب زمینی به سبک ساندویچی ها
 
مرحله اول آماده سازی نخود: ابتدا نخود های خیس خورده را آبکشی می کنیم و داخل چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.
 
مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی و پیاز را جدا گانه پوست کنده و رنده ریز می کنیم.
 
مرحله سوم: تهیه فلافل ساندویچی
حالا نخود، سیب زمینی، پیاز، ادویه ها و خمیر نان را داخل یک غذا ساز بریزید تا کاملا مواد با هم یکدست شوند. سپس خمیر را خوب با دست ورز می دهیم تا به بافتی که می خواهیم برسد.
 
مرحله آخر: سرخ کردن فلافل سیب زمینی
داخل قابلمه ای را روغن ریخته و از مواد فلافل با قالب فلافل و یا اسکوپ زن از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه فلافل کاملا پخته شد روی دستمال روغن گیر گذاشته و بعد در ظرف سرو می چینیم و نوش جان.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه فلافل خوزستانی با سیب زمینی
  1. گزینه بسیار مهم در تهیه فلافل این است که نخود را 24 تا 48 ساعت قبل از تهیه فلافل خیس کنیم در این بین چندین بار آب آن را عوض کنیم تا نخود سبک و لطیف تری داشته باشیم.
  2. فلافل را در روغن غوطه ور سرخ کنید.
  3. در مواد فلافل از 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر هم می توانید استفاده کنید (برای ترد شدن و پف کردن فلافل).

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و پرطرفدار با قارچ و گوشت به روش فست فودی

بیف استراگانف - طرز تهیه بیف استراگانف خوشمزه روسی | ایران کوک

 

 مواد لازم بیف استروگانوف

  • پیاز ۲ عدد
  • شیر ½ لیوان
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • گوشت ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
 
طرز تهیه بیف استروگانوف
 
ابتدا گوشت را به شکل مستطیل برش می دهیم و دقت کنید برش ها تقریبا نازک باشند،سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن به مرور زمان داغ شود
سپس پیازهر را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و تکه گوشت ها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن ها تغییر کند،آنگاه ۲ لیوان آن داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و صبر می کنیم تا خوب بپزد و آب گوشت کاملا تبخیر شود.
تا پخت گوشت زمان داریم تا قارچ ها را آماده کنیم.با پارچه ای حوله ای که نمدارش می کنیم ذرات سیاه روی قارچ ها را تمیز می کنیم و در زمان کوتاهی سریع آبکش می کنیم و روی تخته به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
زمانی که آب تابه کاملا تبخیر شد قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و سپس آب قارچ ها تبخیر شود. شیر را داخل کاسه ای می ریزیم و آرد ،نمک و فلفل را با آن مخلوط می کنیم
و هم می زنیم تا یکدست شوند و بعد به مواد داخل تابه می افزاییم و تفت می دهیم تا شیر حباب بزند و آن وقت تابه را از روی حرارت بر می داریم. خامه را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا به خورد مواد برود.بیف استروگانوف ما آماده است.
در تابه ای کوچک و گود روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود سپس تا داغ شدن روغن سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم و بیف استروگانوف را در ظرف مورد نظر می ریزیم و سیب زمینی های سرخ شده را کنار آن قرار می دهیم.نوش جان

طرز تهیه کیک موز و گردو بدون شیر خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه کیک موز و گردو مناسب صبحانه، عصرانه و ماه رمضان • مجله تصویر زندگی

 

 مواد لازم برای کیک موز و گردو ساده بدون شیر

  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • آب 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • موز له شده 1 لیوان
  • گردوی خرد شده 1/2 لیوان
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه کیک موز و گردو خانگی خوشمزه
 
مرحله اول: ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت 7 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و حالت کرمی پیدا کند.
 
مرحله دوم: افزودن روغن
در این مرحله روغن را افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
 
مرحله سوم: افزودن مواد خشک
باید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنیم و 3 مرتبه الک کنیم. در نهایت به تدریج به باقی مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست فراهم شود.
 
مرحله چهارم: افزودن موز و گردو
موز له شده و گردوی خرد شده را هم به باقی مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
 
مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
داخل قالب 20 سانتی را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح مواد را کاملا صاف می کنیم.
 
مرحله آخر: پخت کیک موز
حالا کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 40 تا 55 دقیقه می پزیم. بعد از گذشت 45 دقیقه کیک را با یک خلال چوبی تست می کنیم؛ اگر خمیر به آن نچسبید کیک پخته و از داخل فر بیرون می آوریم زمان می دهیم تا کاملا سرد شود؛ بعد داخل ظرف سرو گذاشته برش دهید و نوش جان.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک موز خوشمزه پف دار با بافت عالی بدون شیر
  1. می توانید 1 عدد موز را برش داده و قبل از گذاشتن داخل فر روی خمیر کیک بچینید و بعد کیک را بپزید.
  2. در 40 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون باعث از بین رفتن پف کیک می شود.
  3. این کیک در ظرف درب دار و جای خنک 5 روز ماندگاری دارد.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه خانگی با دستور پخت آسان

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

 

 مواد لازم سوسیس بندری

  • پیاز ۲ عدد
  • سوسیس ۶ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه افی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه سوسیس بندری
 
ابتدا اشاره به این موضوع بنظر مهم است که این ساده ترین نوع سوسیس بندری است و شما می توانید به این غذای خوش طعم فلفل دلمه ای ، قارچ و یا پنیر پیتزا اضافه کنید یا حتی سیب زمینی را حذف کنید که این ها تماما به سلیقه و ذائقه شما مربوط میشود.
سیب زمینی ها را در قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی آنها اب میریزیم و روی حرارت متوسط میگذاریم تا آبپز شود،فقط این نکته مهم است که نباید بگذاریم سیب زمینی ها خیلی زیاد بپزد چون زمانیکه میخواهیم مواد را مخلوط کنیم له میشوند.
پس از آماده شدن سیب زمینی ها، آنها را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد میکنیم.سوسیس ها را نیز روی تخته بشکل سیب زمینی ها برش می دهیم.پیازها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و در تابه ای روغن مایع می ریزیم
و حرارت را کم میکنیم تا کمی داغ شود و سپس پیاز را در روغن تفت می دهیم تا نرم شود و به رنگ عسلی در بیاید و بعد سیب زمینی و سوسیس را می افزاییم و با هم تفت می دهیم و خوب مواد بندری را مخلوط می کنیم
و نمک،فلفل سیاه به هر میزان که تمایل داریم روی مواد تابه می پاشیم.در شیرداغ کن ۱قاشق روغن می ریزیم و روی حرارت کم میگذاریم تا کمی داغ شود سپس رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند
پس از اینکه رب گوجه فرنگی را خوب تفت دادیم به مواد داخل تابه می افزاییم و مخلوط میکنیم. اکنون سوسیس بندری ما آماده شده و میتوانید در ظرف مورد نظر بریزید و یا در داخل نان باگت با خیار شور و گوجه فرنگی و سس تند نوش جان کنید.

طرز تهیه کوکو ماکارونی با سوسیس و پنیر پیتزا بدون گوشت خوشمزه و ساده

طرز تهیه کوکو ماکارونی به روش ساده و طعم بسیار عالی

 

مواد لازم برای کوکو ماکارونی

  • ماکارونی فرمی 600 گرم
  • قارچ 350 گرم
  • سوسیس 250 گرم
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • تخم مرغ 7 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه کوکو ماکارونی با سوسیس و پنیر پیتزا
 
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: قارچ ها را شسته و ورقه ای برش می دهیم. سوسیس ها را به شکل نگینی برش می دهیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز می کنیم.
 
مرحله دوم: آماده سازی ماکارونی
داخل قابلمه ای را آب ریخته و کمی نمک به آن می افزاییم به جوش که آمد، ماکارونی را داخل آن ریخته و بعد از 7 تا 8 دقیقه ماکارونی را آبکش می کنیم.
 
مرحله سوم: تهیه کوکو ماکارانی
تخم مرغ ها را داخل کاسه بزرگی می شکنیم و به همراه نمک، فلفل و آویشن خوب مخلوط می کنیم. حالا قارچ و سوسیس را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می کنیم.
 
مرحله چهارم: افزودن ماکارونی
حالا ماکارونی سرد شده و پنیر پیتزا را به باقی مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
 
مر حله پنجم: پخت کوکو ماکارانی در تابه
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب گرم شود؛ بعد مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را می گذاریم تا کوکو پخته و طلایی شود.
 
مرحله آخر: سرو کوکو ماکارانی
حالا کوکو را برگرداننده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم خوب طلایی شود. کوکو ماکارونی آماده شده را داخل ظرف زیبایی ریخته با سس های رنگی تزئین و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو ماکارانی
  1. می توانید تکه های مرغ پخته شده را جایگزین سوسیس کنید.
  2. حتما نمک و ادویه غذا را اندازه کنید تا کوکو کم مزه نباشد.
  3. اگر مواد سفت بود 1 عدد تخم مرغ دیگر به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.
  4. می توانید کوکوی ماکارونی را در ظرف های مافین تک نفره و داخل فر نیز طبخ کنید.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی ترد و خوشمزه به روش فست فودی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی خوشمزه به روش رستورانی

 

 مواد لازم سیب زمینی سرخ کرده

  • سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
  • سس کچاپ به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • روغن مایع و آویشن به اندازه کافی
 
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده
 
ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته به صورت ورقه های حدودا نیم سانتی متر برش می دهیم و بعد از طول آن ها را خرد می کنیم به صورت خلالی و تا جایی که امکان دارد یک اندازه برش می زنیم.
در قابلمه ای حدودا ۴ لیوان آب می ریزیم و حرارت شعله را زیاد می کنیم تا زودتر آب بجوش بیاید ، سپس سیب زمینی ها را داخل آب در حال جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا نیم پز شوند. پس از ۵ دقیقه که سیب زمینی ها نیم پز شدن آنها را آبکشی می کنیم.
دقت کنید نباید بپزند چون نرم می شوند و حالت خود را از دست می دهند. پس از آبکش روی دستمال تمیزی می ریزیم تا خشک شوند و آن وقت در یک نایلون ان ها را می ریزیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار می دهیم .
در یک تابه کوچک و گود مانند یک شیر داغ کم روغن به مقداری می ریزیم که سیب زمینی ها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان داغ شود.سیب زمینی ها را از فریزر خارج می کنیم و اگر به یکدیگر چسبیده بودن آرام جدایشان می کنیم
و داخل روغن داغ می ریزیم تا مغز پخت و سرخ شوند. سیب زمینی های سرخ شده را در یک توری یا دستمال هایی که روغن اضافه را جذب می کنند می ریزیم تا حالت ترد خود را از دست ندهند.و روی سیب زمینی ها آویشن،نمک و فلفل می پاشیم و با سس کچاب سرو کنید نوش جان
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه ماهی سوخاری ترد و خوشمزه و مزه دار کردن آن با دستور ساده

دستور پخت فیله ماهی سوخاری | سرآشپز پاپیون

 

 مواد لازم برای ماهی سوخاری

  • فیله ماهی 450 گرم
  • آرد سوخاری 1 پیمانه
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 1 حبه
  • نمک، فلفل، ادویه ماهی به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
 
طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه
 
مرحله اول مزه دار کردن ماهی است که برای این کار، ابتدا پیاز را خلالی کرده و سیر را رنده می کنیم؛ کمی نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه می کنیم. حالا ماهی را داخل این مواد گذاشته و برای چند ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
 
مرحله دوم: آماده سازی مواد سوخاری
داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته به آن نمک و ادویه می زنیم و مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. داخل دو ظرف دیگر هم آرد سوخاری و آرد سفید را ریخته و آماده می گذاریم.
 
مرحله سوم: آغشته کردن ماهی به مواد سوخاری
تکه های ماهی را از داخل پیاز خارج کرده و اول داخل آرد سفید می زنیم تا کاملا به آرد سفید آغشته شود، سپس داخل تخم مرغ غلتانده و بعد در پودر سوخاری بزنید. حالا ماهی کاملا روکش شده داخل ظرف مناسبی گذاشته و برای 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
 
مرحله چهار: پخت ماهی سوخاری
داخل تابه دیواره بلندی را به اندازه 1 تا 2 سانتی متر روغن ریخته، گرم که شد ماهی را در روغن داغ انداخته و سرخ می کنیم تاکاملا مغز پخت شود.
 
مرحله آخر: سرو ماهی سوخاری
بعد از اینکه ماهی کاملا سرخ شد؛ روی دستمال روغن گیر گذاشته و اجازه دهید روغن اضافی آن گرفته شود. حالا در کنار انواع سبزیجات بخار پز یا سیب زمینی سرخ شده نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه فیله ماهی سوخاری
  1. ماهی سوخاری یکی از لذیذ ترین روش های طبخ ماهی است که برای این منظور بهتر است از ماهی های بی استخوان و یا فیله استفاده کنید که موقع سرو دچار مشکل نشوید.
  2. اگر ادویه ماهی در دسترس نداشتید از مقداری پودر سیر، آویشن استفاده کنید.
  3. اول روغن را با حرارت بالا گرم کنید و بعد حرارت را ملایم کرده تا کاملا ماهی مغز پخت شود.
  4. برای مزه دار کردن ماهی از 1 قاشق غذا خوری سس مایونز هم می توانید استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد