x تبلیغات
آشپزی مدرن

طرز تهیه پیتزا مخلوط با سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

 

 مواد لازم پیتزا مخلوط

  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • کالباس ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • زیتون به اندازه کافی
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • آویشن به اندازه کافی
  • پنیر پیتزا به اندازه کافی
  • ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه پیتزا مخلوط
 
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و درتابه اب روغن می ریزیم و روی حرارت کم اجازه می دهیم کمی داغ شود سپس پیاز را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم
 
و تفت می دهیم و آویشن ،نمک،فلف سیاه را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.(اگر تمایل دارید که گوشت کاملا پخته شود می توانید کمی آب در تابه بریزید تا گوشت به مرور زمان کاملا مغز پخت شود و آب آن کاملا تبخیر شود )
 
پس از تفت دادن و تبخیر شدن آب گوشت ، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. کالباس را روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های ریز خرد می کنیم. قارچ ها را با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را میگیریم
 
و بعد با کمک پارچه حوله‌ای ذرات سیاه روی آن را تمیز و درنهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی میکنیم و روی تخته به شکل ورقه ورقه برش می زنیم.فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته ابتدا و انتهای آن را با چاقو کاملا جدا می کنیم
 
و تخمه ها داخل آن را کاملا جدا می کنیم و از وسط نصف می کنیم و از طول یا عمودی آنها را برش می زنیم و سپس افقی برش می زنیم و می بینید که به صورت مربع های کوچک شده اند و چند عدد زیتون (به دلخواه)را نیز به صورت حلقه ای برش می دهیم.
 
فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگرا قرار می دهیم تا گرم شود. پس از آماده کردن خمیر پیتزا یا اگر آماده خریداری کرده اید در ظرف مخصوص خمیر را می گذاریم و در تابه ای کوچک کمی روغن میریریم و کمی که داغ شد
 
رب گوجه فرنگی را کمی در آن تفت می دهیم و سپس روی خمیر می ریزیم و با پشت قاشق روی آن کاملا پخش می کنیم.آنگاه پنیر پیتزا را نیز روی سس پخش می کنیم و گوشت و کالباس را نیز روی پنیر می ریزیم و قارچ،فلفل دلمه ای و ذرت را نیز در لایه بعدی روی مواد پیتزا پخش می کنیم
 
و در آخر مجددا پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و برای شکیل تر شدن ظاهر پیتزا زیتون و کمی از فلفل دلمه ای و قارچ،ذرت می ریزیم. در پایان پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا پنیر کاملا آب شود و رنگ آن طلایی شود.پس از پخت پیتزا مخلوط را از فر خارج می کنیم و با سس کچاب نوش جان کنید.

طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت خورشتی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش بامیه اصیل جنوبی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

 

 مواد لازم برای خورشت بامیه

  • بامیه سبز 200 گرم
  • گوشت گوسفندی 250 گرم
  • رب گوجه فرنگی 50 گرم
  • گوجه گوشتی 4 عدد
  • لیمو عمانی 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن به میزان لازم
  • چوب دارچین 1 تکه
  • زعفران دم شده 4 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • پیاز 1 عدد
 
آماده سازی مواد اولیه
 
ابتدا پیاز را پوست گرفته به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم. گوجه ها را پوست گرفته و پوره می کنیم. سیر را پوست کنده رنده ریز می کنیم. لیمو عمانی را چند برش داده و داخل آب جوش قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
 
آماده سازی بامیه ها
بامیه ها را شسته به روش گفته شده در بخش نکات، پاک می کنیم و در تابه با رب و روغن تفت می دهیم تا داخل خورشت شکل خود را از دست ندهد.
 
در ظرفی مناسب کمی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم حالا پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود در این مرحله سیر،فلفل، زردچوبه را به همراه گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت به طور کامل عوض شود. حالا پوره گوجه فرنگی را افزوده و روی مواد آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود اواسط پخت بامیه و لیمو عمانی را افزوده و اجازه می دهیم خورشت بامیه کامل جا افتاده و به روغن بیوفتد. در اتمام کار نمک و زعفران غذا را اندازه کرده و در ظرف مناسبی کنار برنج ایرانی سرو می کنیم.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورشت بامیه اصیل جنوبی
باید توجه داشته باشید کلاهک بامیه ها را هنگام پاک کردن خیلی کوتاه نکنید. تا از لیز شدن خورشت جلوگیری شود.
 
طرز تهیه خورش بامیه با لپه
برای طرز تهیه خورش بامیه با لپه کافی است به این خوشت 100 گرم لپه پخته اضافه کنید. همچنین می توانید به این شیوه عمل کنید: اول برای گرفتن نفخ لپه آن را به مدت 2 ساعت درون آب بخیسانید و سپس بعد از اضافه کردن گوشت خورشتی خود لپه را افزوده، کمی تفت داده و سپس ادامه دستور پخت خورش را انجام دهید.
این خورشت را با کمی سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
جایگزین لیمو عمانی می توانید از یک قاشق آب لیمو در انتهای پخت استفاده کنید. 

طرز تهیه باسلوق بدون ژلاتین با نشاسته نرم و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق (باسلوق هندوانه ، باسلوق با پودر ژلاتین، رولتی ،ژله ای و  زعفرانی) | موج باز

 

 مواد لازم باسلوق

  • شکر ۲۰۰ گرم
  • آب سرد ۲ لیوان
  • گلاب نصف فنجان
  • مغز گردو ۱۰۰ گرم
  • پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
  • نشاسته گل ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
 
طرز تهیه باسلوق
 
برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.
 
برای هم زدن نشاسته حتما از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاسته ای داخل آب نماند. پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.
 
شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.
 
پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.
 
پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه خانگی با دستور آسان و مرحله به مرحله

شکلات صبحانه - طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای شکلات صبحانه

  • پودر کاکائو 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • کره 50 گرم
  • پودر فندق 4 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه خانگی

 

مرحله اول آماده کردن مواد است، ابتدا پودر کاکائو و شکر را با هم خوب مخلوط کرده و به آرامی شیر را به آن افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا شکر در شیر حل شود.

 

مرحله دوم: فرآیند پخت مواد

ترکیب آماده شده را روی حرارت گذاشته مدام مخلوط می کنیم تا ته نگیرد و حدودا بعد از گذشت 60 دقیقه مواد کم کم غلیظ می شوند.

 

مرحله سوم: افزودن کره

در این مرحله کره را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم تا مواد هر چه بیشتر قوام پیدا کنند. حالا از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود.

 

مرحله آخر: افزودن پودر فندق به شکلات

پودر فندق را به شکلات صبحانه افزوده و خوب مخلوط می کنیم. حالا می توانید شکلات صبحانه خانگی آماده شده را نوش جان کنید و یا برای تزئین دسر و کیک از آن استفاده کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شکلات صبحانه

  1. در صورتی که تمایل دارید شکلات تلخ تری داشته باشید، مقدار شکلات را بیشتر کرده و اگر شیرین تر دوست دارید مقدار شکلات را کمتر کنید.
  2. شکلات صبحانه روی حرارت باید مداوم مخلوط شود و هرگز نباید ته بگیرد.
  3. شکلات صبحانه تا 1 ماه در ظرف در بسته داخل یخچال قابل نگهداری است.
  4. شکلات صبحانه این معجون خوشمزه و محبوب را برای اولین بار یک شیرینی پز ایتالیایی تهیه کرد و در 1946 به تولید انبوه در رسید.

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و جاافتاده با سیب زمینی سرخ شده و هویج

آموزش طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی

 

 مواد لازم خورش مرغ

  • ران یا سینه مرغ ۴ تکه
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • هویج بزرگ ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
طرز تهیه خورش مرغ
 
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد کنید سپس یک تابه لبه دار یا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خلال شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
 
پس از اینکه پیاز کمی نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. حرارت زیر تابه را ملایم تر کنید و قطعات مرغ را داخل تابه بچینید. هر طرف هر قطعه مرغ را ۵ دقیقه سرخ کنید.
 
پس از اینکه مرغ ها به خوبی سرخ شدند هویج را به صورت حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه هویج را ۲ دقیقه تفت دادید رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید تا کاملا سرخ شود.
 
سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود که طعم و بوی خامی آن گرفته شود و در پایان پخت خورش روی طعم و عطر غذا تاثیر منفی نگذارد. علاوه بر این مورد سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود رنگ خورش در پایان پخت خوشرنگ تر شود.
 
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید تا مرغ به طور کامل مغز پخت شود. حدود یک ساعت زمان نیاز است تا خورش مرغ آماده سرو شود.
 
در این مدت می توانید سیب زمینی را آماده کنید ، برای این منظور سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید تا نشاسته های روی سطح سیب زمینی ها از بین برود و در هنگام سرخ کردن به هم نچسبند.
 
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید ، پس از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را سرخ کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید و به همراه زرشک پلو سرو کنید.
 
 

طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی با سس مایونز خوشمزه و بی نظیر آسان و مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر خامه ای

 

 مواد لازم برای ساندویچ مرغ

  • سینه مرغ 300 گرم
  • سس مایونز 1/2 پیمانه
  • گردو 1/2 پیمانه
  • سیر 12 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • برگ کاهو 4 عدد
  • نان باگت 4 عدد
  • گوجه فرنگی به میزان لازم
  • نمک، فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی ساده
 
ابتدا مرغ را با پیاز، 1 حبه سیر له شده، نمک و فلفل کمی تفت داده آب جوشیده به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود بعد از پخت کامل از داخل آب مرغ خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود.
 
مرحله دوم: افزودن مواد به مرغ ریش ریش
حالا مرغ پخته شده را ریز خرد یا ریش ریش می کنیم و با سیر، گردو و سس مایونز مخلوط می کنیم در نهایت نمک و فلفل سس آماده شده را اندازه کرده و اجازه می دهیم این مواد برای 30 دقیقه در یخچال بماند.
 
مرحله سوم: درست کردن ساندویچ مرغ
حالا نان ساندویچی را از وسط برش داده کاهو و برش ها گوجه را داخل نان قرار می دهیم و با سس مرغ آماده شده ساندویچ را پر می کنیم.
 
مرحله آخر: سرو ساندویچ مرغ
ساندویچ آماده شده را هم به طور کامل و هم برش خورده داخل سینی مزه می توانید استفاده کنید.
 
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه ساندویج مرغ با سس مایونز
  1. حتما نیازی نیست از سینه مرغ استفاده کنید می توانید تکه های استخوانی مرغ را پخته گوشت را از استخوان جدا کرده و استفاده کنید.
  2. اگر از رژیم غذایی خاصی پیروی می کنید و استفاده از سس مایونز برایتان مقدور نیست ماست چکیده یا موسیر را جایگزین سس کنید.
  3. در صورت تمایل می توانید از تکه های خیار شور هم در ساندویچ استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات خوشمزه و مقوی مخصوص سرماخوردگی و کرونا

See the source image

 

 مواد لازم سوپ مرغ

  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
 
طرز تهیه سوپ مرغ
 
ابتدا ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس مرغ را به همراه مقداری زردچوبه اضافه کنید ، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بماند تا علاوه بر اینکه مرغ نیمپز شود و بوی زهمش نیز گرفته شود.
 
در مرحله بعد پوست پیاز و سیر را بگیرید و به صورت ریز خرد کنید سپس قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. در ادامه سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.
 
پس از اینکه سیر و پیاز کمی نرم شدند مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به خورد سیر و پیاز برود. حالا مرغ را به صورت دلخواه ( نگینی یا ریش ریش ) خرد کنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید سپس کمی تفت دهید.
 
در مرحله بعدی ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید مرغ بپزد. پس از گذشت این زمان هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا هویج ها هم بپزند سپس سیب زمینی ها را خرد کنید و اضافه کنید.
 
دلیل اینکه سیب زمینی را از هویج دیر تر اضافه می کنیم این است که اگر همزمان با هویج اضافه کنیم سیب زمینی زودتر می پزد و له می شود. حالا جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و نمک و فلفل سوپ را اندازه می کنیم.
 
در پایان پس از اینکه سبزی سوپ به طور کامل پخت آنرا از روی حرارت بر می داریم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم. آب لیمو ترش را می توانیم در اواخر پخت سوپ بعد از اضافه کردن جعفری اضافه کنیم یا اینکه در زمان سرو اضافه کنیم.
 
نکات پخت سوپ مرغ
 
لعاب سوپ
سوپ مرغ به دلیل اینکه هیچ موادی ندارد که باعث لعاب شود ممکن است کمی آبکی می شود. برای جلوگیری از آبکی شدن سوپ مرغ می توانید مقدار کمی رشته سوپی به آن اضافه کنید. یک مشت رشته سوپی را به صورت خیلی ریز خرد کنید و در اواسط پخت به سوپ اضافه کنید.
 
رنگ سوپ
رنگ سوپ مرغ به دلیل اینکه به جز زردچوبه هیچ رنگ دهنده ای به آن اضافه نمی کنیم زرد رنگ می شود. در صورتی که می خواهید سوپ شما رنگ بهتری داشته باشد ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید و در اواسط پخت سوپ به آن اضافه کنید.
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه ماکارونی با سویا و فلفل دلمه ای بدون قارچ خوشمزه و آسان

 See the source image

 

مواد لازم برای ماکارانی سویا

  • ماکارونی 400 گرم
  • سویا 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
 
طرز تهیه ماکارونی با سویا و فلفل دلمه ای
 
مرحله اول آماده سازی سویا: سویا را داخل آب ریخته و به مدت 5 دقیقه زمان می دهیم تا کاملا نرم شود، حالا آبکش کرده و کاملا فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.
 
مرحله دوم: آماده سازی سس ماکارونی
قابلمه مناسبی را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید، حالا پیاز را نگینی کنید و داخل روغن خوب تفت دهید.
 
مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه ای و سویا
فلفل دلمه ای و سیر رنده شده را به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا عطر آن بلند شود، سپس سویا را افزوده و کاملا مواد را با هم تفت می دهیم.
 
مرحله چهارم: افزودن رب گوجه و ادویه
رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا کاملا رنگ رب آزاد شود، 1/2 استکان آب افزوده درب ظرف را می گذاریم تا سس پخته و به غلیظ شود.
 
مرحله پنجم: آماده سازی ماکارونی
داخل قابلمه ای را تا نیمه آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم، زمانی که به جوش آمد. ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و به مدت 8 دقیقه آن را می پزیم و بعد ماکارونی را آبکش می کنیم و با آب می شوییم تا نشاسته اضافی آن خارج شود.
 
مرحله ششم: دم گذاشتن ماکارونی
حالا ته قابلمه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و یک لایه سیب زمینی ورقه شده می چینیم، حالا یک لایه ماکارانی و یک لایه سس ریخته و این کار را ادامه می دهیم تا مواد به اتمام برسد.
 
مرحله آخر: دم گذاشتن و سرو ماکارانی با سویا
درب قابلمه را گذاشته و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا کاملا دم بکشد، سپس دیس زیبایی را روی قابلمه گذاشته و ماکارانی را برمی گردانیم و سرو می کنیم نوش جان.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه ماکارانی با سویا برای 4 نفر
  1. بهتر است از سویای ریز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
  2. اگر گوجه پوره شده را جایگزین رب کنید طعم بی نظیری پیدا می کند.
  3. نوع ماکارانی استفاده شده به سلیقه غذایی شما بستگی دارد.
  4. می توانید ماکارونی را تا پخت کامل بجوشانید و بعد داخل بشقاب کشیده و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه عدسی صبحانه خوشمزه و لعابدار با سیب زمینی و آرد

See the source image

 

 مواد لازم عدسی

  • عدس ۲٫۵ لیوان
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • پیاز داغ و کره به مقدار لازم
 
طرز تهیه عدسی
 
مرحله اول: آماده سازی عدس
ابتدا عدس ها را پاک کنید و بمدت ۱ ساعت بگذارید داخل آب تا خیس بخورد.
 
مرحله دوم: تقت دادن پیاز
پیاز را پوست بگیرید و به دلخواه به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس آرد نیز اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ( برای لعاب بیشتر آرد اضافه می شود)
 
مرحله سوم: پخت عدسی
عدس را به همراه چند پیمانه آب به پیاز اضافه کنید و حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا عدسی نیم پز شود.
 
مرحله چهارم: افزودن سیب زمینی
برای افزودن سیب زمینی دو راه وجود دارد. روش اول: سیب زمینی را به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل عدسی ریخته تا همراه با عدس پخته و نرم شود و یا سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت درسته داخل عدسی انداخته تا آبپز شود و زمانی که پخته و نرم شد از عدسی خارج کنید و با گوشتکوب دستی یا برقی خوب هم بزیند تا له و یا پوره شود.
 
مرحله پنجم: تهیه عدسی مجلسی لعاب دار
در انتهای پخت نمک و فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید و مواد را هم بزنید در انتها که عدس ما کاملا نرم و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ریخته و به همراه کره و پیاز داغ یا روغن زیتون تزئین و میل کنید. نوش جان
 
نکات کلیدی در تهیه عدسی صبحانه لعاب دار
  1. بهتر است از عدس زودپز استفاده کنید.
  2. به دلخواه می توانید به عدسی ۱ ق غذا خوری رب اضافه کنید.
  3. برای مقوی شدن عدسی می توانید آن را با عصاره گوشت یا قلم تهیه کنید.
  4. به دلخواه می توانید قارچ یا ماش نیز به همراه عدس بگذارید تا پخته شود.
  5. به دلخواه می توانید عدس پخته شده را به همراه سیب زمینی کمی بکوبید.
  6. مدام مواد عدسی را هم بزنید تا ته نگیرد.
  7. حرارت را کم و زیاد نکنید زیرا باعث می شود پوست عدس جدا شود.
  8. می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید و در انتهای پخت اضافه کنید.
  9. ریختن ادویه های مثل زیره و دارچین و زنجبیل اختیاری می باشد.

 

منبع: پارسی دی

طرز تهیه حلوای زعفرانی با عطر و طعمی فوق العاده مخصوص مجالس

See the source image

 

 مواد لازم حلوا

  • شکر ۱ لیوان
  • آرد سفید ۲ لیوان
  • پودر هل مقدار کمی
  • روغن مایع ۱/۲ لیوان
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه حلوا
 
مرحله اول: تهیه شربت حلوا
برای تهیه شربت حلوا ابتدا یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید سپس ۱ لیوان آب داخل آن بریزید. در ادامه گلاب را به همراه شکر و پودر هل به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از اینکه شربت آماده شد آنرا روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید چون زمانی که می خواهید آنرا به آرد اضافه کنید باید داغ باشد.
 
مرحله دوم: تفت دادن آرد
در مرحله بعدی آرد را دو مرتبه الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود سپس یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن مایع داغ شد حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا روغن داغ بماند. در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و رنگش کمی مایل به کرمی شود. توجه داشته باشید که این مرحله خیلی مهم است چون اگر از آرد غافل شوید سریع ته می گیرد.
 
مرحله سوم: تهیه حلوا مجلسی
اگر آرد بسوزد طعم حلوای شما خراب می شود. پس از اینکه رنگ آرد تغییر کرد روغن را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا روغن و آرد کاملا یکدست شوند. حرارت زیر تابه را کم کنید و شربت را کم کم به حلوا اضافه کنید.مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. نکته ی مهم در تهیه حلوا این است که وقتی وسط ظرف جمع شد از رو شعله بردارید و ظرف را با دست آروم به دو طرف تکون بدید که بهش میگن قنداق پیچ کردن یا گهواره کردن که باعث می شود حلوا جا بیفته و روغن بی اندازد پس از اینکه حلوا روغن انداخت و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید. برای تزیین حلوای زعفرانی می توانید از خلال پسته ، خلال بادام و پودر نارگیل استفاده کنید.نوش جان
 
نکات کلیدی در تهیه حلوا مجلسی و ساده
  1. می توانید مقدار مساوی از روغن مایع و روغن جامد استفاده کنید تا حلوای نرمی داشته باشید.
  2. افزودن کمی کره مزه و طعم بسیار خوبی به حلوا می دهد.
  3. آرد سفید طعم حلوا را بهتر می کند اما آرد سنگگ حلوا را مقوی تر می کند پس به دلخواه می توانید از هر نوع آردی که دوست دارید استفاده کنید.
  4. می توانید در انتها حلوا را نصف کنید و به نصف دیگر کمی پودر کاکائو بزنید تا حلوا دو رنگ داشته باشید.
  5. شربت نباید خیلی غلیظ شود در حدی که دانه شکر حل شود اگر شربت حلوا کم باشد حلوا منسجم و بافت نرمی نخواهد داشت.
  6. اگر شربت را بیش از اندازه به حلوا اضافه کردید و حلوا شل شد تنها راه آن مجدد روی حرارت گذاشتن و تبخیر شدن آب آن است.
  7. اگر شل بودن حلوا به دلیل استفاده زیاد از روغن بود می توانید کمی آرد تفت داده شده بریزید.
  8. روغن جامد به پوک شدن حلوا کمک می کند و روغن مایع به براق شدن حلوا.
  9. برای تزئین با ماسوره باید حلوا گرم باشد ولی به صورت ساده اجازه دهید کمی خنک شود سپس داخل دیس بریزید.
صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد