x تبلیغات
آشپزی مدرن

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی پفکی و خوشمزه آسان و مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده با پیمانه و طعمی بی نظیر

 

 مواد لازم شیرینی نارگیلی پفکی با پیمانه

  • سفیده تخم مرغ ۱۵۰ گرم (حدود ۵ عدد )
  • پودر نارگیل ۱۵۰ گرم (۱ لیوان سرخالی بعلاوه ۱ لیوان یک بند انگشت خالی)
  • شکر ۳۰۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه )
  • روغن مایع ۹۰ گرم (حدود ½ پیمانه)
  • وانیل ۱/۸ ق چای خوری
  • آبلیمو ۱.۵ ق چای خوری
 
طرز تهیه شیرینی نارگیلی 
 
مرحله اول: چرخ کردن مواد
برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی ابتدا پودر نارگیل و شکر و نصف بیشتر سفیده و نصف روغن را باهام مخلوط کنید و از چرخ گوشت رد کنید یا می توانید شکر و پودر نارگیل را ابتدا داخل غذاساز ریخته و چندتا پالس بزنید تا ریزتر شوند و بعد نیمی از سفیده تخم مرغ ونیمی  روغن مایع را اضافه کنید  ( در صورت عدم دسترسی به چرخ گوشت و غذاساز باید پودر نارگیل را داخل آسیاب برقی ریخته تا کمی ریزتر شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه کرده).
 
مرحله دوم : بن ماری کردن شیرینی نارگیلی
مواد را داخل یک کاسه ریخته و روی بخار غیر مستقیم بخار آب قرار دهید و مدام از کف ظرف به صورت دورانی هم بزنید تا کمی گرم شود باید مانند حلیم گندم که نیاز به هم زدن مداوم دارد.
 
مرحله سوم: افزودن آبلیمو و وانیل
وقتی مواد گرم شد ظرف را از روی حرارت بردارید و باقی مانده سفیده تخم مرغ و روغن مایع و وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و مجدد ظرف را روی حرارت قرار دهید و مدام سریع هم بزنید دقت کنید نباید اصلا مواد بجوشد وگرنه شیرینی براق نمی شود وقتی بخار آب کم کم تبخیر شد و به غلظت فرنی رسید و کاملا غلیظ و کشدار شد و از قاشق به صورت پیوسته ریخت مواد شیرینی نارگیلی ما حاضر است.
 
مرحله چهارم : تهیه شیرینی نارگیلی
مواد داخل کاسه را به یک ظرف دیگر منتقل و در دمای محیط قرار دهید تا کمی ولرم و خنک شود به هیچ عنوان نباید ظرف را داخل یخچال قرار دهید سپس فر را روشن کنید تا گرم شود و مواد شیرینی را داخل قیف ریخته و کف سینی را کاغذ روغنی بی اندازید و کمی چرب کنید.
 
مرحله پنجم : پخت شیرینی نارگیلی
قیف را بدون ماسوره داخل سینی به اندازه دلخواه و با فاصله از هم بزنید و روی شیرینی را که نوک تیز شده با نوک انگشت چرب شده صاف کنید سپس داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید ابتدا ۱۰ دقیقه روی دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پخته شود سپس دما روی ۱۷۵ درجه قرار دهید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد از فر خارج کنید کمی که خنک شد از روی سینی فر جدا کنید. نوش جان
 
نکات کلیدی در تهیه شیرینی نارگیلی خانگی و پفکی با پیمانه
  1. در مرحله بن ماری کردن دقت کنید در انتهای پخت انگشت را داخل کاسه فرو ببرید نباید ذرات شکر احساس شود و گرما را حس کند ولی نسوزد.
  2. اگر مرحله داغ زدن شیرینی را درست انجام دهید روی شیرینی براق و ترک می خورد.
  3. از پودر نارگیل تازه استفاده کنید.
  4. حتما در مرحله بن ماری کردن باید حرارت کم باشد حداقل ۳۰ الی ۳۵ دقیقه طول بکشد.
  5. اگر مواد را به ترازو کرده باشید شیرینی خوبی خواهید داشت اما اگر در داغ زدن کمی مواد شل بود مقداری پودر نارگیل و اگر مواد کمی سفت بود کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
  6. در فرهای برقی ۲۰ درجه دما ها را کمتر بگذارید.
  7. سعی کنید برای تهیه شیرینی نارگیی از سینی فر استفاده نکنید زیرا رنگ شیرینی زود تیره می کند.

طرز تهیه ماهیچه پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی با دستور آسان

طرز تهیه باقالی پولو با ماهیچه مجلسی | آموزش قدم به قدم | زرین بانو

 

 مواد لازم برای ماهیچه پلو

  • ماهیچه گوسفندی 500 گرم
  • برنج ایرانی 4 پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • زعفران دم شده 3 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
 
طرز تهیه ماهیچه پلو ساده زعفرانی
 
پیاز را خلال کرده و داخل قابلمه مناسبی بریزید و به همراه روغن کمی تفت دهید. پیاز که کمی عسلی شد؛ فلفل، زردچوبه و ماهیچه را داخل قابلمه بریزید.
 
مرحله دوم: افزودن آب
مواد را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. حالا 2 لیوان آب به ماهیچه بیفزایید و اجازه دهید ماهیچه به آرامی پخته شود در حدی که گوشت از استخوان به راحتی جدا شود.
 
مرحله سوم: افزودن نمک و زعفران
ماهیچه که کاملا پخته شد و مقدار کمی عصاره غلیظ در قابلمه باقی ماند، وقت اضافه کردن نمک و زعفران به ماهیچه است.
 
مرحله چهارم: آماده سازی برنج
برنج را می شوییم و به مدت 2 ساعت داخل آب و نمک خیس می کنیم.
 
مرحله پنجم: آبکش کردن برنج
برنج را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و بعد از 8 دقیقه آن را آبکش می کنیم و روی آن آب ولرم می ریزیم.
 
مرحله ششم: دم گذاشتن برنج
داخل قابلمه کمی آب و روغن ریخته و برنج را داخل قابلمه می ریزیم و روی برنج را دم کنی می گذاریم و به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.
 
مرحله آخر: سرو ماهیچه پلو
برنج دم شده را داخل دیس زیبایی ریخته و ماهیچه های پخته شده را در کنار دیس قرار داده و کمی کره ذوب شده روی آن بریزید و نوش جان.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه ماهیچه پلو مجلسی
  1. در این روش پخت ماهیچه را می توانید در کنار باقالی پلو و یا سبزی  پلو هم سرو کنید.
  2. برای تزئین غذا از برنج زعفرانی هم استفاده کنید.
  3. برای پخت گوشت در صورت تمایل از 2 تکه چوب دارچین هم می توانید استفاده کنید

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه عدس پلو رستورانی و مخصوص با طعم بی نظیر

 

 مواد لازم عدس پلو

  • برنج ۳ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • کشمش پلویی ۱ پیمانه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
 
طرز تهیه عدس پلو
 
ابتدا برنج را نسبت به نوع آن در یک کاسه با مقداری آب بخیسانید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید. برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برنج چند دقیقه بجوشد.
برنج را باید زمانی که اطراف دانه های آن نرم و مغز آن سفت است آبکشی کنید و کنار بگذارید. عدس را از قبل به مدت دو ساعت بخیسانید تا علاوه بر اینکه نفخش از بین برود راحت تر پخته شود. عدس را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید تا به صورت کامل آبپز شود.
در ادامه یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن مایع در یک تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود.
در ادامه پس از اینکه عدس به طور کامل پخت آنرا به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عدس و پیاز یکدست شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و عدس را با برنج آبکش شده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
در مرحله بعدی یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود سپس به انتخاب خود برای ته دیگ از نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده استفاده کنید و ته دیگ را در ته قابلمه قرار دهید.
در مرحله بعدی مخلوط برنج و عدس را داخل قابلمه بریزید سپس نصف لیوان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع روی برنج بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کند سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار دهید تا برنج دم بکشد. در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز باقیمانده را خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید.
پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت چرخ کرده به طور کامل سرخ شود. در ادامه کشمش را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
مقداری کمی از برنج را به همراه زعفران دم کرده و کره مخلوط کنید ، پس از اینکه عدس پلو به طور کامل دم کشید و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برنج زعفرانی و مخلوط گوشت چرخ کرده و کشمش تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه شوید پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی با شوید تازه به روش رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خاله خانم به روش سنتی شمالی

 

 مواد لازم برای شوید پلو

  • برنج 2 پیمانه
  • مرغ 300 گرم
  • شوید ساطوری شده 6 قاشق غذا خوری
  • پیاز 1 عدد
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه شوید پلو با مرغ مجلسی با شوید تازه
 
مرحله اول آماده سازی مرغ: مرغ را با نمک، فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید.
 
مرحله دوم: پخت مرغ
ابتدا پیاز را رنده می کنیم و داخل تابه مناسبی می ریزیم، به آن روغن افزوده و تابه را روی حرارت می گذاریم تا پیاز کاملا طلایی شود. در این مرحله مرغ، نمک و فلفل را به پیاز افزوده کمی تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس درب تابه را می بندیم تا مرغ با حرارت کم کاملا مغز پخت شود.
 
مرحله سوم: پخت شوید پلو
ابتدا برنج را می شوییم و به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. در این فاصله قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.
 
مرحله چهارم: آبکش کردن برنج
آب که به جوش آمد، برنج را به آب جوشیده افزوده و صبر می کنیم تا برنج به سطح آب بیاید. در این زمان برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم.
 
مرحله پنجم: ته دیگ شوید پلو
ته قابلمه را روغن ریخته و با ته دیگ مورد علاقه تان را ته قابلمه را بپوشانید و لایه به لایه از برنج و شوید و زعفران دم شده بریزید و درب قابلمه را بگذارید. برنج را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا حدودا 45 دقیقه دم بکشد.
 
مرحله ششم: سرو شوید پلو با مرغ
شوید پلو را داخل ظرف زیبایی بکشید و با مرغ و ته دیگ تزئین کرده و در کنار سبزی خورن تازه سرو کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه شوید پلو با مرغ
  1. اگر شوید تازه در دسترس نداشتید می توانید از شوی خشک هم استفاده کنید.
  2. می توانید کره را جایگزین روغن کنید تا شوید پلو مجلسی تهیه کنید.
  3. می توانید از فیله و یا ران مرغ مطابق با سلیقه غذایی تان استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی خوشمزه و مقوی با مرغ و سبزیجات

طرز تهیه "سوپ رشته با مرغ" و نکات مهم تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و جاافتاده »  پاموه » تغذیه و سلامت

 

 مواد لازم سوپ ورمیشل رستورانی

  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • رشته ورمیشل خرد شده ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین
 
طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ
 
مرحله اول: جوشاندن مرغ
ابتدا ۲ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب سریع به جوش بیاید ، سپس مرغ را به همراه کمی زردچوبه به آرامی به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل آب جوش بماند و پس از گذشت این زمان مرغ را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید.
 
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
در ادامه قابلمه ای را که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. سپس پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا یکدست شوند.
 
مرحله سوم: پخت مرغ
در مرحله بعد مرغ را به صورت ریز خرد کنید ( به صورت ریش ریش خرد کنید ) و به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. پس از اینکه مرغ را کمی تفت دادید ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
 
مرحله چهارم: افزودن سبزیجات
در ادامه گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست به صورت ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی را هم پس از گرفتن پوست به صورت مکعبی خرد کنید.پس از گذشت ۲۰ دقیقه گوجه فرنگی را به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید هویج کمی نرم شود ، در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه سیب زمینی را اضافه کنید. مجددا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی هم پخته شود.
 
مرحله پنجم: پخت سوپ ورمیشل
در این مرحله رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در این مرحله رشته ورمیشل را نیز اضافه کنید و سوپ را مخلوط کنید تا مواد سوپ یکدست شود و رشته ها به هم نچسبند.پس از اینکه رشته را داخل قابلمه ریختید حدود ۱۵ دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا رشته ها از هم باز شوند و لعاب بیندازند. پس از گذشت این زمان سوپ را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با لیموی تازه و جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه حلوای اوماج سنتی خوشمزه و خوش عطر به روش اصل تبریزی

طرز تهیه حلوای اوماج خوشمزه و مجلسی به روش آذربایجان شرقی

 

 مواد لازم برای حلوا اوماج

  • آرد گندم 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • آب 1 لیوان
  • روغن مایع 1/2 لیوان
  • گلاب 1/3 لیوان
  • شیر 1 فنجان
  • زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه حلوای اوماج سنتی تبریز
 
مرحله اول تهیه شهد حلوا: ابتدا شکر و آب را خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا زمانی که تمام ذرات شکر داخل آب حل شود، یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید. زعفران و گلاب را به آن بیفزایید.
 
مرحله دوم: آماده سازی آرد اوماج
حالا آرد گندم را الک کرده و به همراه زردچوبه داخل یک سینی بریزید، سپس حالا شیر را روی آرد اسپری کنید و خوب آرد را مخلوط کنید تا گلوله شود مانند خرده نان.
 
مرحله سوم: آسیاب کردن آرد
حالا زمان دهید تا خمیر بدست آمده خوب خشک شود، سپس داخل مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید تا دوباره به شکل پودری درآید، آرد بدست آمده اوماج می باشد.
 
مرحله چهارم: تفت دادن آرد
حالا روغن را داخل قابلمه مناسبی بریزید و اوماج را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید تا آرد رنگ شکلاتی پیدا کند.
 
مرحله پنجم: افزودن شربت
حالا شربتی را که آماده کرده بودیم را به آرد تفت خورده می افزاییم تا کاملا بجوشد و در نهایت حلوا در گوشه ای از قابلمه جمع شود.
 
مرحله ششم: دم گذاشتن حلوا اوماج
حرارت را به حدی کم کنید که حلوا به هیچ عنوان ته نگیرد و به مدت 2 ساعت حلوا را دم بگذارید. در این مدت هر ده دقیقه حلوا را مخلوط کنید تا ته نگیرد.
 
مرحله آخر: سرو حلوا اوماج
حالا حلوا اوماج آماده است. داخل ظرف زیبایی ریخته و با خلال پسته بنا به سلیقه تزئین کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه حلوای اوماج (اوماج حالواسی) تبریز
  1. اگر وسیله ای برای پودر کردن آرد ندارید، آرد را از الک رد کنید.
  2. زمان اسپری کردن شیر باید مدام آرد مخلوط شود که فقط یک قسمت از آرد خمیر نشود.
  3. رنگ حلوا شما به زمان تفت دادن اوماج بستگی دارد آن را بنا به سلیقه خودتان آماده کنید.

طرز تهیه کوکو مرغ و سیب زمینی سوخاری خوشمزه آسان و مرحله به مرحله

 طرز تهیه کوکو مرغ | سریع و خوشمزه - زرین بانو

 

مواد لازم کوکو مرغ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سوخاری به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
 
طرز تهیه کوکو مرغ
 
مرحله اول: پخت سیب زمینی و مرغ
ابتدا سینه مرغ و سیب زمینی ها را به صورت جداگانه به همراه مقداری آب داخل دو قابلمه کوچک بریزید ، برای پخت مرغ سینه را به همراه کمی نمک و زردچوبه ۱ عدد پیاز چهار قاچ شده و ۱ به سیر داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود. سیب زمینی ها را نیز داخل آب ریخته تا آبپز شوند سپس بعد از پخت سیب زمینی را پوست بگیرید و بگذازید تا خنک شوئ. سینه مرغ را نیز بعد از پخت از آب مرغ خارج کنید.
 
مرحله دوم:مخلوط کردن مواد
در مرحله بعد یک کاسه مناسب و جادار انتخاب کنید و سینه مرغ و سیب زمینی ها را داخل کاسه رنده کنید. سیر ها و پیازها را به صورت جداگانه رنده کنید و با فشار دست آبشان را بگیرید سپس به کاسه حاوی مرغ و سیب زمینی اضافه کنید. جعفری را هم به صورت ساطوری خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. توجه داشته باشید که اضافه کردن جعفری اجباری نیست ولی این کار باعث می شود کوکو خوش طعم تر شود. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
 
مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک به خوبی مخلوط کنید سپس به باقی مواد اضافه کنید و مجددا مواد را به خوبی ورز دهید تا مایه کوکو منسجم و یکدست شود.
 
مرحله چهارم: سرخ کردن کوکو مرغ
پس از اینکه مایه کوکو مرغ آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و مانند کوکو سیب زمینی به آن شکل دهید ، سپس در آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن بیندازید. برای قالب زدن کوکو ها می توانید از قالب فلافل هم استفاده کنید. پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کوکوها را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.
 
نکات کلیدی در تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی
  1. شما می توانید سینه مرغ را به صور خام چرخ کنید و با مواد اضافه کنید.
  2. می توانید مرغ را به صورت ریش ریش بسیار ریز در بیاورید.
  3. آب مرغ را دور نریزید و برای تهیه سوپ و استاک مرغ استفاده کنید.
  4. می توانید برای خوش رنگ شدن کوکو مرغ کمی زغفران سائیده شده به مواد اضافه کنید.
  5. بهتر است کوکو ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود.
  6. شما به دلخواه می توانید کوکو را در پودر سوخاری نغلطانید و مستقیم داخل تابه سرخ کنید.
  7. اگر زمان دارید می توانید مواد کوکو را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار انسجام بیشتری پیدا کند.
  8. اگر تخم مرغ ها را خوب بزنید کوکو پف خوبی خواهد کرد.
  9. به دلخواه می توانید از ذرت یا هویج خرد شده نیز در تهیه این کوکو استفاده کنید.
  10. به دلخواه ۱ ق غذا خوری پیازچه خرد شده نیز می توانید به مواد فوق اضافه کنید.

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با پف زیاد در فر مناسب عصرانه

 طرز تهیه کیک ماست به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

 

مواد لازم برای کیک ماست

  • آرد قنادی 3 پیمانه
  • ماست 1 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
 
طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با پف زیاد
 
مرحله اول آماده سازی خمیر کیک ماست
ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می ریزیم و به همراه شکر و وانیل به مدت 5 دقیقه با همزن خوب می زنیم تا حالت کرمی پیدا کند.
 
مرحله دوم: افزودن ماست
حالا ماست و روغن را به مواد افزوده و فقط در حد یکدست شدن مخلوط می کنیم.
 
مرحله سوم: افزودن آرد
حالا آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و روی مواد الک می کنیم و به کمک یک لیسک مواد را کاملا به خورد یکدیگر می دهیم تا موادی یکدست حاصل شود.
 
مرحله چهارم: آماده سازی قالب کیک
قالب کیک را خوب با روغن یا کره چرب می کنیم و روی روغن را آرد پاشی می کنیم و فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد خوب گرم می کنیم.
 
مرحله پنجم: پخت کیک با ماست
مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح مواد را خوب صاف می کنیم و به مدت 50 دقیقه داخل فر گرم شده می گذاریم تا کاملا پخته شود.
 
مرحله ششم: خارج کردن کیک از فر
بعد از گذشت 40 دقیقه کیک را با یک خلال چوبی تست می کنیم اگر پخته بود خمیر به خلال نمی چسبد، آن زمان کیک را از داخل فر بیرون آورده و کیک را از قالب خارج می کنیم.
 
مرحله آخر: سرو کیک ماست
حالا کیک سرد شده را با انواع سس های میوه ای و یا شکلاتی تزئین و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک با ماست
  1. آرد را قبل از شروع کار حتما 3 مرتبه الک کنید.
  2. سعی کنید تمامی مواد کاملا هم دمای محیط باشند.
  3. کیک را بعد از پخت از قالب خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه مربای هویج خانگی با عطر و طعمی بی نظیر خوشمزه و شفاف

آموزش طرز تهیه مربای هویج و اصول تهیه مربا هویج خانگی خوشمزه

 

 مواد لازم مربای هویج

  • آب ۲ لیوان
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • هویج ۵۰۰ گرم
  • هل مقدار کمی
  • زعفران مقدار کمی
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه مربای هویج
 
برای تهیه مربای هویج خانگی ابتدا با چاقو سر و ته هویج ها را می گیریم سپس با کارد یا پوست کن ، پوست روی آن ها را می گیریم. در ادامه هویج ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.
 
بعد با رنده ریز یا درشت ( براساس سلیقه تان ) هویج ها را رنده می کنیم سپس در  یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ هویج ها تغییر کند و کمی نرم شوند.
 
سپس ۲ لیوان آب را به همراه شکر به هویج می افزاییم و خوب هم می زنیم تا شکر در آب سریع تر حل شود و هل ، گلاب، آب لیمو ترش و زعفران دم کرده را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و شعله پخش کن را زیر قابلمه می گذاریم
 
و صبر می کنیم تا مربا پخته شود و اصطلاحا جا بیافتد.زمان مناسب برای پخت مربا هویج ۲ الی ۳ ساعت است که برای مطمئن شدن از جا افتادن مربا،با قاشق کمی از شربت مربا را بر می داریم و صبر می کنیم تا خنک شود
 
و بعد قاشق را به سمت پایین می گیریم اگر مربا به سختی از روی قاشق ریخت یعنی مربا به غلظت مطلوب خود رسیده است و آماده شده است و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و تامل می کنیم تا مربا خنک شود.
 
اگر تمایل داشتید می توانید در این مرحله کمی خلال بادام یا پسته داخل مربا بریزید.باید دقت داشته باشیم که دو دلیل باعث کپک زدن مربا هویج می شود یکی اگر مربا را زود از روی حرارت بر داریم به طوری که شربت مربا به غلظت نرسیده باشد
 
باعث می شود که مربا زود کپک بزند و دیگری اینکه شکر مربا کافی نباشد.پس از خنک شدن مربا هویج را در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب آن را می بندیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم و هر زمان خواستید از آن استفاده کنید.نوش جان

طرز تهیه کیک یخچالی موزی شکلاتی با نشاسته خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه یک کیک یخچالی خوشمزه و ساده با بیسکوییت پتی بور | خبرگزاری ایلنا

 

 مواد لازم برای کیک یخچالی موزی شکلاتی خوشمزه

  • شکر 3 قاشق غذا خوری
  • نشاسته 3 قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
  • شیر 1 لیوان
  • کره 50 گرم
  • خامه 100 گرم
  • بیسکویت پتی بور 1 بسته
  • موز 2 عدد
 
طرز تهیه کیک یخچالی موزی شکلاتی
 
مرحله اول: برای تهیه کیک یخچالی موزی، اول موز ها را پوست گرفته و حلقه ای برش می دهیم و آماده می گذاریم.
 
مرحله دوم: تهیه کیک یخچالی موزی
ابتدا پودر کاکائو، نشاسته، شیر را داخل شیر جوش می ریزیم و مدام مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
 
مرحله سوم: حرارت دادن به مواد
حالا مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام مخلوط می کنیم تا به آرامی کمی غلظت پیدا کند.
 
مرحله چهارم: افزودن کره و خامه
مواد را از روی حرارت برمی داریم و کره و خامه را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
 
مرحله پنجم: تهیه کیک یخچالی بیسکوییتی
داخل ظرف مناسبی را یک لایه بیسکویت پتی بور چیده و روی آن یک لایه سس شکلاتی بریزید، حالا موز ها را روی سس بچینید این مراحل را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
 
مرحله ششم: استراحت کیک یخچالی
حالا کیک را داخل یخچال گذاشته و به مدت 5 ساعت استراحت می دهیم تا مواد کاملا به خورد هم بروند.
 
مرحله آخر: سرو کیک یخچالی موزی
حالا کیک را از داخل یخچال خارج کرده و برش می دهیم و داخل ظرف سرو می چینیم و نوش جان.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک یخچالی شکلاتی با موز و بیسکویت پتی بور
  1. می توانید بعد از اتمام کار روی کیک را با یک لایه ژله موزی بپوشانید.
  2. از گاناش هم برای تهیه این کیک می توانید استفاده کنید.
  3. این دسر را در ظرف های تک نفره یا بزرگ می توان تهیه کرد.

 

منبع: سلام دنیا

 

صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد