طرز تهیه سالاد کلم سفید و هویج خوشمزه و مجلسی با طعم بسیار عالی
مواد لازم سالاد کلم سفید
- کلم سفید ۱ عدد
- هویج متوسط ۲ عدد
- کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
- سس مایونز به اندازه کافی
- آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سالاد کلم سفید
مواد لازم برای خورش کرفس
مواد لازم ترشی کلم قرمز
مواد لازم برای استیک مرغ
منبع: سلام دنیا
مواد لازم برای کیک خیس پرتقالی
مواد لازم برای شهد
طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خوشمزه
مرحله اول آماده سازی خمیر کیک: ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به همراه شکر به مدت 5 دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا مواد کرمی و کشدار شود.
مرحله دوم: افزودن مایعات
حالا آب پرتقال، شیر و روغن مایع را به همراه پوست پرتقال رنده شده به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: افزودن مواد خشک
حالا آرد و بکینگ پودر را که چندین بار با هم الک کرده ایم را به مواد می افزاییم و با یک لیسک به شکل دورانی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله چهارم: آماده سازی برای پخت
داخل قالب مورد نظر را خوب با روغن چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم و سطح مواد را خوب صاف می کنیم.
مرحله پنجم: پخت کیک
حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم و به مدت 35 دقیقه خوب می پزیم. بعد از پخت کامل کیک را از داخل فر بیرون آورده و زمان دهید تا خنک شود.
مرحله ششم: آماده سازی شهد
1 لیوان آب پرتقال را با شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر ذوب شود ؛بعد از روی حرارت بر می داریم و شهد کیک ما آماده است.
مرحله آخر: افزودن شهد و سرو کیک پرتقالی خیس
شهد کیک را به کیک می افزاییم و با کمی پودر پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک پرتقالی خیس خانگی با سس پرتقال
منبع: سلام دنیا
مواد لازم حلیم بادمجان
مواد لازم کباب تابه ای زعفرانی و ساده
مواد لازم جوجه چینی
مواد لازم کیک یزدی خانگی
مواد لازم برای پولکی کنجدی با عسل
منبع: سلام دنیا