x تبلیغات
آشپزی مدرن

طرز تهیه سالاد کلم سفید و هویج خوشمزه و مجلسی با طعم بسیار عالی

آموزش کامل طرز تهيه سالاد کلم سفید خوشمزه و رستورانی با کشمش

 

 مواد لازم سالاد کلم سفید

  • کلم سفید ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
 
طرز تهیه سالاد کلم سفید
 
ابتدا کلم سفید را برگ برگ می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با چاقو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به صورت رشته رشته های باریک خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سپس هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم
 
و آبکش می کنیم و رنده درشت می کنیم و به کلم ها اضافه می کنیم و با هم خوب زیر و رو می کنیم و کشمش پلویی را روی مواد می ریزیم. در کاسه ای سس می ریزیم و نمک،فلفل سیاه متناسب با سس روی سس می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم
و خوب هم می زنیم تا سس یکدست شود و روی سالاد می ریزیم و سالاد را خوب مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم و برای تزئین مغز گردو می توانید روی سالاد کلم سفید بریزیم و سالاد را در یخچال می گذاریم تا خنک شود.نوش جان

 

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی و جاافتاده با گوشت خورشتی خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه خورش کرفس غلیظ خوشمزه به روش سنتی تهرانی

 

 مواد لازم برای خورش کرفس

  • گوشت یا مرغ 300 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سبزی 2 پیمانه
  • ساقه کرفس 2 پیمانه
  • آبغوره 1/2 استکان
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم
 
طرز تهیه خورشت کرفس لعاب دار مجلسی
 
ابتدا پیاز را پوست کنده و داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا زردچوبه و فلفل را به همراه گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا تفت بخورند و رنگ گوشت تغییر کند.
 
مرحله دوم خورش کرفس
داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و سبزی های ساطوری شده را به آن افزوده و تا جایی که مطابق سلیقه غذایی مان است آنها را تفت می دهیم.
 
مرحله سوم خورشت کرفس
حالا سبزی سرخ شده و ساقه کرفس را به گوشت افزوده و آب جوشیده را هم اضافه می کنیم درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.
 
مرحله چهارم طرز تهیه خورش کرفس
بعد از گذشت 2 ساعت گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود نمک، آبغوره و زعفران غذا را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت جا افتاده و به روغن بیوفتد و لعاب دار شود. در نهایت با برنج ایرانی سرو کرده و نوش جان کنید.
 
طرز تهیه خورش کرفس با مرغ
ابتدا پیاز را داخل قابلمه ای تفت می دهیم .
بهتر است از تکه های سینه مرغ که در سایز گوشت خورشتی هستند استفاده کنید. حالا مرغ و ادویه ها را به پیاز داغ اضافه کرده آنقدر تفت می دهیم تا رنگ مرغ عوض شود و عطر ادویه ها بلند شود.
حالا 2 قاشق رب گوجه فرنگی را  داخل روغن سرخ کرده و به همراه ساقه های کرفس به خورشت اضافه می کنیم کمی تفت داده و سپس آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم تا گوشت و ساقه کرفس به طور کامل پخته شوند و به روغن بیوفتند. در نهایت آبغوره و نمک خورشت را اندازه کرده و این خورشت خوش آب و رنگ را در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم.
 

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و آسان به روش رستورانی در منزل

بهترین طرز تهیه ترشی کلم قرمز + مواد لازم | دکور پلاس

 

 مواد لازم ترشی کلم قرمز

  • کلم قرمز ۵۰۰ گرم
  • سرکه قرمز به اندازه کافی
  • نمک نصف قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
 
برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا کلم را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و یا با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نوارهای باریک و بلند خرد می کنیم تا ترشی کلم مجلسی داشته باشیم.
سپس کلم خرد شده را در ظرفی می ریزیم و با نمک مخلوط می کنیم و روی آن سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا استراحت کند. سپس کلم ها را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به اندازه ای سرکه روی کلم ها می ریزیم تا کاملا روی کلم ها را بپوشاند.
در مرحله بعدی درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا واد آن نشود. ترشی را به مدت ۱ هفته در جایی خشک و خنک نگهداری می کنیم. برای این مدل ترشی روشی دیگر نیز وجود دارد به این صورت که کلم قرمز را خرد می کنیم و در قابلمه کلم و سرکه را می ریزیم
و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی بجوشد و کلم ها نرم شوند و در ظرف می ریزیم و می توانید همان زمان از ترشی را مصرف کنیم. البته اگر با این روش ترشی کلم را آماده کنید مدت زمان نگهداری آن بسیار کمتر است و کیفیت آن نیز بسیار پایین تر از روش اول است.

طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه گریل بدون فر با پودر پاپریکا و پونه کوهی

طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

 

 مواد لازم برای استیک مرغ

  • سینه مرغ 7 عدد
  • پودر پاپریکا 2 قاشق غذا خوری
  • پونه کوهی 4 قاشق غذا خوری
  • سیر 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
  • لیمو ترش 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
 
طرز تهیه استیک مرغ آبدار و خوشمزه رستورانی
 
مرحله اول آماده سازی مرغ: سینه مرغ را شسته و اجازه دهید رطوبت اضافی آن از بین برود.
 
مرحله دوم: مزه دار کردن مرغ با سس مرینیت
در کاسه ای روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پونه کوهی و سیر را با هم مخلوط کرده و مرغ را داخل این مواد بگذارید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
 
مرحله سوم: آماده سازی برای پخت
در این فاصله که مرغ مزه دار می شود، تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کاملا گرم شود.
 
مرحله چهارم: پخت استیک مرغ
تکه های مرغ را روی تابه گریل قرار دهید و دو سمت استیک مرغ را به طور کامل بپزید. برای پخت هر سمت تقریبا 7 دقیقه زمان نیاز است تا کاملا مغز پخت شود.
 
مرحله آخر: سرو استیک مرغ
حالا روی مرغ را که کاملا پخته شده را آب لیموی تازه بریزید و اجازه دهید کمی آب لیمو جذب مرغ شود، حالا در ظرف زیبایی در کنار سبزیجات و انواع سس ها سرو و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه استیک مرغ آبدار رستورانی
  1. می توانید کمی قسمت ضخیم سینه مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا قطر مرغ کاملا یکدست شود.
  2. در نهایت پخت می توانید سس مرینیت را هم روی مرغ بریزید و اجازه دهید، کمی حرارت ببیند تا کمی استیک آبدار تر شود.
  3. فیله مرغ به زمان پخت کمتری نیاز دارد و سریع تر پخته می شود.
  4. استیک مرغ را در کنار سیب زمینی سرخ شده و یا پوره سیب زمینی می توان سرو کرد.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس با شیر و شهد پرتقال خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال ساده و خوشمزه توسط samira arab - کوکپد

 

مواد لازم برای کیک خیس پرتقالی

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • آرد 2/5 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • آب پرتقال 1 پیمانه
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال به میزان لازم

مواد لازم برای شهد

  • آب پرتقال 1 لیوان
  • شکر 1/2 لیوان

 

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خوشمزه

 

مرحله اول آماده سازی خمیر کیک: ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به همراه شکر به مدت 5 دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا مواد کرمی و کشدار شود.

 

مرحله دوم: افزودن مایعات

حالا آب پرتقال، شیر و روغن مایع را به همراه پوست پرتقال رنده شده به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

مرحله سوم: افزودن مواد خشک

حالا آرد و بکینگ پودر را که چندین بار با هم الک کرده ایم را به مواد می افزاییم و با یک لیسک به شکل دورانی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

 

مرحله چهارم: آماده سازی برای پخت

داخل قالب مورد نظر را خوب با روغن چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم و سطح مواد را خوب صاف می کنیم.

 

مرحله پنجم: پخت کیک

حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم و به مدت 35 دقیقه خوب می پزیم. بعد از پخت کامل کیک را از داخل فر بیرون آورده و زمان دهید تا خنک شود.

 

مرحله ششم: آماده سازی شهد

1 لیوان آب پرتقال را با شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر ذوب شود ؛بعد از روی حرارت بر می داریم و شهد کیک ما آماده است.

 

مرحله آخر: افزودن شهد و سرو کیک پرتقالی خیس

شهد کیک را به کیک می افزاییم و با کمی پودر پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک پرتقالی خیس خانگی با سس پرتقال

  1. هنگام تهیه شهد آب پرتقال نباید بجوشد.
  2. میزان رنده پوست پرتقال بنا به ذائقه شماست ولی فقط لایه رنگی رنده شود.
  3. از پودر پسته برای تزئین کیک استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

 

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی اصیل مجلسی و خوشمزه با طعم بسیار عالی

دستور پخت حلیم بادمجان شیرازی

 

 مواد لازم حلیم بادمجان

  • بادمجان ۳۰۰ گرم
  • سیر ۴ حبه
  • برنج ۱۰۰ گرم
  • عدس ۵۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • کشک ۱۰۰ گرم
  • گوشت سردست ۳۰۰ گرم
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
 
طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت و برنج
 
مرحله اول: تفت دادن پیاز
ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
 
مرحله دوم: تفت دادن گوشت
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در مرحله بعد گوشت را بشویید ، سپس به قابلمه اضافه کنید و با پیاز خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
 
مرحله سوم: پخت گوشت
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به طور کامل بپزد. توجه داشته باشید که برای تهیه حلیم بادمجان باید از گوشت یکدست و لخم مانند گوشت سردست و فیله استفاده کنید. نکته مهم دیگر در این مرحله این است باید مقداری آب داخل قابلمه بریزید که پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت حدود یک لیوان آب گوشت داخل قابلمه باقی بماند. اینکار باعث می شود در وسط پخت مجبور نشوید آب اضافه کنید که روی طعم غذا تاثیر منفی بگذارد.
 
مرحله چهارم: افزودن بادمجان
پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید ، سپس مجددا به قابلمه اضافه کنید. در مرحله بعدی بادمجان ها را پوست بگیرید و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند سپس به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید.
 
مرحله پنجم: افزودن برنج و عدس
در مرحله بعدی برنج را به همراه عدس در یک قابلمه مناسب بریزید و مقداری آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برنج و عدس به طور کامل بپزند. در همین حین دو پیاز باقیمانده ، سیرها و نعناع خشک را به صورت جداگانه با روغن تفت دهید.
 
مرحله ششم: پخت حلیم بادمجان
پس از آماده شدن نعناع داغ ، سیر داغ و پیاز داغ نصف آنها را داخل قابلمه بریزید و نصف دیگرشان را برای تزیین حلیم بادمجان نگه دارید. در مرحله بعدی پس از اینکه برنج و عدس پختند آنها را بکوبید و به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید و مداوم مواد را هم بزنید تا بادمجان کاملا له شود. پس  از اینکه حلیم بادمجان به روغن افتاد و تقریبا آماده شد کشک را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از ده دقیقه غذا آماده سرو است.
 
نکان کلیدی در تهیه حلیم بادمجان با عدس و برنج
  1. پیاز داغ طعم خیلی خوبی به این غذا می دهد در استفاده از آن دست و دلباز باشد.
  2. اگر دوست دارید حلیم بادمجان کم روغنی داشته باشید بادمجان ها را در فر سرخ کنید و یا در هنگام سرخ شدن کمی ماست به بادمجان ها بمالید تا روغن کمتری جذب کند.
  3. بهترین گوشت برای تهیه حلیم بادمجان سردست یا گردن می باشد.
  4. اگر دوست داریم حلیم شما حالت کشداری داشته باشد از گوشت گردن استفاده کنید.
  5. زمانی که کشک را اضافه می کنید باید حرارت ملایم باشد و نجوشد زیرا باعث می شود کشک ببرد و بد مزه گردد.
  6. در صورت تمایل می توانید عدس را حذف و فقط با برنج بپزید.
  7. مراحل پخت در کرمانشاه کمی متفاوت است آن از نخود و لوبیا سفید برای تهیه حلیم بادمجان استفاده می کنند.
  8. برای سرعت بخشیدن به فرایند پخت گوشت از زودپز استفاده کنید.
  9. در در زمان پخت برنج برای حلیم بادمجان اصفهانی سعی کنید آن را هم نزنید. این کار از ته گرفتن برنج جلوگیری می کند.

طرز تهیه کباب تابه ای بدون سیب زمینی پوک و خوشمزه به روش تهرانی

 طرز تهیه کباب تابه ای در منزل با طعمی خاص و بی نظیر

 

مواد لازم کباب تابه ای زعفرانی و ساده

  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • آبلیمو ۱ ق غذا خوری
  • سماق ۱.۵ ق غذا خوری
  • کره ۲۵ گرم
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • عصاره گوشت ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر به مقدار لازم
 
طرز تهیه کباب تابه ای ساده
 
مرحله اول: مخلوط کردن مواد کباب تابه
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس آب پیاز را کاملا گرفته تا باعث وا رفتگی کباب تابه ای نشود، سپس گوشت چرخ را به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه و سماق و آبلیمو تازه و عصاره گوشت را بریزید.
 
مرحله دوم: ورز دادن مواد
در ادامه مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند می توانید مواد را با کمک استند میکسر یا تیغه خمیر زن غذاساز ورز دهید یا ۴۰ بار گوشت را داخل کاسه بکوبید تا منسجم شود اگر زمان کافی برای تهیه کباب تابه ای داشتید می توانید داخل یخچال کمی استراحت دهید.
 
مرحله سوم: پخت کباب تابه ای
پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی کره و روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. در این مرحله باید حرارت زیر تابه بسیار کم باشد و در تابه را برای ۵ دقیقه بگذارید تا کمی صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد سپس آنرا با کارد به صورت طولی ( مانند کباب کوبیده ) برش بزنید. در صورتی که روغن درون تابه کم بود در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و در تابه را بردارید.
 
مرحله چهارم: تهیه کباب تابه ای
پس از اینکه یک سمت کباب ها به طور کامل سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در مرحله بعدی باید سس کباب تابه ای را تهیه کنید برای این منظور رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. پس از اینکه دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می کنیم. در  این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب ها برود و کباب ها را طعم دار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در کنار کباب ها داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی ها هم همزمان با کباب تابه ای آماده شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.
 
نکات کلیدی در تهیه کباب تابه ای مجلسی و ساده
  1. ریختن سس گوجه در کنار کباب تابه ای سلیقه ای می باشد و می توانید حذف کنید.
  2. برای تهیه کباب تابه ای بدون روغن بهتر است از تابه نچسب و گریل استفاده کنید.
  3. اگر می خواهید کباب تابه ای آبداری داشته باشید حتما با حرارت ملایم اجازه دهید تا پخته شود.
  4. افزودن عصاره گوشت اختیاری می باشد.
  5. می توانید از سیخ چوبی برای کباب تابه ای استفاده کنید.
  6. اگر گوشت شما یخ زده می باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.
  7. به جای پودر سیر از خود سیر می توانید استفاده کنید.
  8. به دلخواه می توانید کمی فلفل سبز نیر در کنار کباب تابه ای سرخ کنید.

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و لذیذ رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه جوجه چینی به روش آسان ، خودتان در خانه دست‌به‌کار شوید! - بلاگ کرفس

 

 مواد لازم جوجه چینی

  • پیاز ۱ عدد
  • شیر ½ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • آرد گندم به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • ماءالشعیر کلاسیک ۱ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه جوجه چینی
 
ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن می افزاییم. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده آن ها جدا می کنیم و در کاسه ای جداگانه می ریزیم و سفیده ها را با همزن خوب می زنیم تا کف کند
و زمانیکه کاسه را برمی گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید.بعد زرده ها را با ماءالشعیر به سفیده می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم
و بکینگ پودر را نیز روی مایه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و آرد گندم را کم کم می افزاییم تا در مایه گلوله نشود.بحدی آرد گندم می ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد.در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده مان اضافه می کنیم
و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سینه های مرغ را برش می دهیم به این صورت که روی تخته آشپزخانه سینه ها را قرار می دهیم و از گوشت مرغ رشته هایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش می دهیم.
سپس رشته های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم و پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و روی سینه مرغ ها می ریزیم و بعد لیمو ترش را از وسط نصف می کنیم
و محکم آبش را می گیریم و در پیاله ای می ریزیم و با قاشق هسته های لیمو را خارج می کنیم و آب لیمو ترش را روی سینه مرغ می ریزیم و نمک،فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی سینه مرغ ها می ریزیم و با دست مواد را به همه جای سینه مرغ ها آغشته می کنیم
و روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم دار شود. سس را از یخچال بیرون می آوریم و ترجیحا در تابه ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می ریزیم که مرغ های برش خرده در آن شناور باشند
و روی حرارت کم تابه را می گذاریم(تا آخر سرخ شدن جوجه ها حرارت کم باید باشد) تا به مرور زمان داغ شود. کاسه مرغ را نیز از یخچال خارج می کنیم و برش مرغ ها را دانه دانه بر می داریم و در سس قرار می دهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار می دهیم
تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینی های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود. جوجه ها را در دیس می چینیم و به همراه سالاد فصل ، سیب زمینی سرخ کرده و سس قرمز نوش جان کنید.
 
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه و پرطرفدار با پیمانه به روش قنادی در منزل

 

طرز تهیه کیک یزدی سنتی به سبک قنادی ها • مجله تصویر زندگی

 مواد لازم کیک یزدی خانگی

  • آرد قنادی ۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه و ۵ ق غذا خوری
  • شکر ۲۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه
  • ماست غلیظ ۱۵۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه و ۱ ق غذا خوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • روغن مایع ۱۷۵ گرم معادل  ۳/۴ پیمانه
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • پودر هل ¼ قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک میوه ۱/۴ ق چای خوری
  • عسل یا شربت بار ۲ ق غذا خوری
  • کنجد بو داده به مقدار لازم
 
طرز تهیه کیک یزدی با پیمانه
 
مرحله اول: آماده سازی
برای تهیه کیک یزدی حاج خلیفه داخل قالب مافین کپسول کاغذی قرار دهید.سپس فر را روشن می کنیم و سینی آن را بیرون می آوریم و حرارت را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود و آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود.
 
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه ای بزرگ می ریزیم و با همزن خوب می زنیم تا یکدست شود و در حین هم زدن شکر و هل و وانیل را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا رنگ آن ها کرم رنگ شود باید به مدت ۷ دقیقه تخم مرغ ها را خوب بزنید.
 
مرحله سوم: تهیه مایه کیک یزدی
در ادامه ماست و روغن مایع و گلاب و عسل و نمک میوه را به مواد اضافه می کنیم و خوب با همزن مواد را مخلوط می کنیم و در حین همزدن مایه کیک ،مخلوط آرد را نیز کم کم به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا آرد در مایه گلوله نشود و مایه یکدست و منسجمی داشته باشیم( در هنگام افزودن آرد باید ۲۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید)
 
مرحله چهارم: پخت کیک یزدی
در ادامه مایه کیک را داخل ی قیف ریخته و دو سوم حجم قالب ها را قیف یا قاشق یا ملاقه از مایع کیک برداشته و می ریزیم (بعد از پخت کیک ها پف می کنند پس نیاز به فضای خالی دارند) سپس روی مایه کیک یزدی با کارد چرب شده یک بعلاوه ایجاد کنید  و کمی کنجد بپاشید و سینی را داخل فر قرار می دهیم در ابتدا دما را روی ۲۱۰ درجه قرار دهید تا کیک کاملا پف کند سپس بعد از گذشت ۱۵ دقیقه دما را به ۱۸۰ کاهش دهید به همین راحتی کیک یزدی ما حاضر است. نوش جان
 
نکات کلیدی در تهیه کیک یزدی مرحله به مرحله
  1.  اگر مشاهده کردید که اطراف کیک ها پف کرده و پخته شده است ولی وسط آن ها پف نکرده است دلیل آن یا این است که مایه کیک پس از آماده شدن زمان زیادی منتظر مانده تا داخل فر برود(باید سریعا پس از افزودن مواد و مخلوط شدن آن ها مایه کیک را در قالب بریزید و داخل فر قرار دهید)
  2. نمک میوه اختیاری می باشد ولی باعث ترک دار شدن سطح کیک یزدی می شود.
  3. می توانید در فر دست ساز به روی گاز نیز کیک یزدی را تهیه کنید.
  4. برای فرهای برقی و توستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنطیم کنید.
  5. با این دستور حدود ۲۲ تا ۲۴ عدد کیک یزدی خواهید داشت.
  6. اگر نتوانستید همه قالب ها را باهم داخل فر قرار دهید روی باقی مانده مواد رو بپوشانید و در دمای محیط بذارید و قالب اول رو که از فر درآوردید دوباره با مواد باقی مانده پر کنید و در فر بذارید.
  7. عسل باعث خوش رنگ تر شدن کیک یزدی می شود.
  8. دما فر باید از فقط پایین باشد.
  9. ماست حتما باید چکیده و یا غلیظ باشد ماست سون بسیار مناسب است.
  10. برای اینکه کیک یزدی ترک دار و بازاری داشته باشید حتما پخت دو مرحله ای یعنی ابتدا دمای زیاد و بعد کاهش دما را رعایت کنید.

طرز تهیه پولکی کنجدی اصفهانی اصیل با عسل ترد و خوشمزه و مقوی

سوهان کنجدی - طرز تهیه سوهان کنجدی عسلی ( پشت زیک ) | ایران کوک

 

 مواد لازم برای پولکی کنجدی با عسل

  • عسل 2 قاشق غذا خوری
  • آب 2 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
  • کنجد 3 قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه پولکی کنجدی با عسل خوشمزه و مقوی

مرحله اول: ابتدا آب، روغن، عسل و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و با هم مخلوط می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم، آرام آرام مواد شروع به جوشیدن می کند و رنگ مواد رو به تیرگی می رود.
 
مرحله دوم: افزودن کنجد
زمانی که مواد به رنگ مورد نظر رسید، کنجد را به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
 
مرحله سوم: ریختن مواد پولکی داخل سینی
حالا سینی استیلی را خوب چرب می کنیم و با قاشق از مواد برداشته و با فاصله روی سینی می ریزیم.
 
مرحله آخر: سرو پولکی کنجدی با عسل
زمانی که پولکی ها کاملا سرد و خشک شد آنها را از داخل سینی جمع کرده داخل ظرف سرو گذاشته و در کنار چای نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه پولکی کنجدی با عسل (عسلی کنجدی)
  1. در زمان پخت مراقب باشید تا مواد بیش از حد حرارت نبیند و تلخ نشود.
  2. می توانید روغن کنجد را جایگزین روغن مایع کنید.
  3. پولکی را در ظرف در بسته در جای بدون رطوبت نگهداری کنید.
  4. در زمان ریختن پولکی داخل سینی، اگر مواد سفت شد کمی مواد را حرارت دهید و بعد به کار ادامه دهید.

 

منبع: سلام دنیا

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد