x تبلیغات
آشپزی مدرن

طرز تهیه راحت الحلقوم خانگی با نشاسته گندم و پودر ژلاتین به روش بازاری

راحت الحلقوم - طرز تهیه راحت الحلقوم لطیف و خوشمزه | ایران کوک

 

 مواد لازم برای راحت الحلقوم

  • نشاسته گندم 1/2 پیمانه
  • شکر 250 گرم
  • آب سرد 1/5 لیوان
  • جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
  • پودر نارگیل و یا شکر دانه درشت به میزان لازم
  • رنگ خوراکی و اسانس به میزان لازم به میزان لازم
 
طرز تهیه راحت الحلقوم خانگی
 
برای تهیه راحت الحقوم خانگی، ابتدا نشاسته را در ظرف مناسبی ریخته و با آب مخلوط می کنیم تا زمانی که نشاسته کاملا در آب حل شود.
 
مرحله دوم: افزودن شکر و ژلاتین
حالا شکر ، پودر ژلاتین و جوهر لیمو را به نشاسته حل شده می افزاییم و روی حرارت می گذاریم و مداوم مخلوط می کنیم.
 
مرحله سوم: افزودن گلاب و رنگ خوراکی
حالا که مواد کمی غلظت گرفت و روغن را می افزاییم و آنقدر مخلوط می کنیم تا مانند حلوا در گوشه ظرف جمع شود حالا می توانید رنگ خوراکی را بنا به سلیقه تا افزوده و خوب مخلوط کنید تا رنگ آن یکدست شود.
 
مرحله چهارم: شکل دادن به راحت الحلقوم
مواد از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا کمی خنک شود. حالا به اندازه یک گردو از مواد جدا کرده میان دو دست به شکل توپکی در می آوریم.
 
مرحله آخر: تزئین راحت الحلقوم
داخل کاسه پودر نارگیل ریخته و توپک های آماده شده را داخل پودر نارگیل می اندازیم و نوش جان.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه راحت الحلقوم
  1. برای راحت الحلقوم از نشاسته اعلا استفاده کنید.
  2. بعد از آماده شدن راحت الحلقوم باید اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد برش دهید.
  3. در صورت تمایل 1 قاشق غذا خوری زعفران دم شده به مواد افزوده تا راحت الحلقوم زعفرانی تهیه کنید.
  4. می توانید برای اینکه راحت الحلقوم را در تکه های منظم برش دهید پلاستیکی را ته ظرف چهار گوشی گذاشته و مواد را داخل ظرف ریخته و خوب فشار دهید تا شکل ظرف را بگیرد. مواد که کاملا خنک شد با یک چاقو به اشکال مختلف برش داده و در شکر و یا پودر نارگیل بغلتانید.
  5. راحت الحلقوم با 24 طعم مختلف تهیه می شود و از شناخته ترین آنها می توان به راحت الحلقوم هلی، زعفرانی، گلاب ، قهوه و نعنا اشاره کرد.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ خوشمزه و ملس برای 4 نفر

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

 

 مواد لازم برای خورشت فسنجون با مرغ

  • مغز گردو 400 گرم
  • رب انار 4 قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت رنده ریز شده 1 عدد
  • مرغ 4 تکه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم
 
طرز تهیه فسنجون با مرغ (آماده سازی گردو)
 
گردوی مغز شده را داخل دستگاه آسیاب برقی ریخته به اندازه ای آن را آسیاب می کنیم تا خمیری روغنی حاصل شود. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
 
آماده کردن مواد اولیه فسنجون با مرغ
پیاز را با رنده خیلی ریز به شکل پوره رنده می کنیم. مرغ ها را باکمی زعفران و نمک و فلفل مزه دار کرده و آماده می گذاریم.
 
مرحله سوم طرز تهیه خورش فسنجان
داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را با نمک، فلفل و زرد چوبه تفت می دهیم، سپس گردوی آماده شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم و رب انار را داخل آب جوشیده حل کرده و اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گردو یک ساعت بجوشد و پخته شود سپس مرغ ها را به همراه یک تکه کوچک چوب دارچین به آن افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ هم به همراه گردو پخته و طعم بگیرد بعد از پخت مرغ باید خورشت غلیظ شده باشد و به روغن افتاده باشد البته (به کمک راهکار هایی که در نکات ذکر شده) حالا خورشت فسنجان را در کنار برنج ایرانی سرو کنید و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ مجلسی و خوشمزه
  1. یکی از نکات روغن انداختن فسنجان پخت با حرارت کم و زمان زیاد است.
  2. اضافه کردن یخ در مراحل پخت هم موجب روغن انداختن می شود.
  3. طریقه صحیح آسیاب کردن گردو هم بسیار مهم می باشد. اگر علاقه مند هستید تکه های گردو زیر دندان بیاید بهتر است مقداری از گردو را کمی درشت و بقیه را آسیاب کنید.
  4. اگر آسیاب در دسترس ندارید می توانید گردو ها را سه مرتبه چرخ کنید.
  5. در صورتی که خواستید فسنجان را شیرین کنید از دو قاشق شکر در انتهای پخت استفاده کنید.
  6. برای اینکه رنگ فسنجان روشن تر شود از 1 قاشق چایخوری رب گوجه هم می توان استفاده کرد
  7. بهتر است فسنجان را داخل دیگ سفالی (گمج) طبخ کنید.

طرز تهیه بلغور پلو با گوجه ساده و خوشمزه به سبک ترکیه ای بدون گوشت و مرغ

 طرز تهیه پلو بادمجان ترکی

 

مواد لازم برای بلغور پلو

  • بلغور پلویی 2 لیوان
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل سبز 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
 
طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای خوشمزه با گوجه
 
مرحله اول: ابتدا بلغور را پاک کرده و می شوییم، حالا به مدت 2 ساعت به همراه آب خیس می کنیم.
 
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و فلفل سبز
پیاز را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل تابه مناسبی به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود بعد فلفل سبز نگینی شده، نمک، فلفل و زرد چوبه را به پیاز داغ می افزاییم.
 
مرحله سوم: افزودن گوجه
گوجه را پوست گرفته و پوره می کنیم. حالا به همراه رب گوجه، به پیاز داغ افزوده و خوب تفت می دهیم تا سس گوجه غلیظی بدست آید.
 
مرحله چهارم: افزودن بلغور
حالا آب بلغور را خالی کرده و به سس گوجه می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملابا هم تفت بخورند.
 
مرحله پنجم: افزودن آب جوش
روی مواد آماده شده را با آب جوش می پوشانیم و زمان می دهیم تا آب خوب تبخیر شود حالا درب قابلمه را می گذاریم و 15 دقیقه زمان می دهیم تا بلغور دم بکشد.
 
مرحله آخر: سرو بلغور پلو
بلغور پلوی ما آماده است. کافیست آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و به همراه ماست چکیده سرو و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه بلغور پلو ترکیه ای [یارما پلو]
  1. می توانید کره را جایگزین روغن کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
  2. حتما بلغور را قبل از پخت باید خیس کنید.
  3. از کمی زعفران هم داخل این غذا می توانید استفاده کنید.

 

منبع: پارسی دی

طرز تهیه هات داگ پنیری با قارچ و سس فرانسه خوشمزه و بی نظیر به سبک فست فودی

طرز تهیه ساندویچ هات داگ با پنیر

 

 مواد لازم هات داگ

  • کاهو ۴ برگ
  • خیارشور ۶ عدد
  • قارچ درشت ۴ عدد
  • نان ساندویچ ۴ عدد
  • گوجه فرنگی تازه ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پنیر ورقه ای موزارلا ۴ عدد
  • سوسیس هات داگ ۴ عدد
  • سس فرانسوی به اندازه کافی
 
طرز تهیه هات داگ
 
ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار به خوبی تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته ورقه ورقه برش می دهیم و در تابه کمی روغن می ریزیم و کمی که داغ شد قارچ ها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم.حرارت را زیاد می کنیم
تا آب آن ها سریع تبخیر شده و سرخ شوند و بعد تابه را کنار می گذاریم. سپس سوسیس ها را روی تخته قرار می دهیم و ابتدا و انتهای سوسیس را به اندازه ۲ سانت از وسط برش می زنیم و بعد به صورت مارپیچ با چاقو روی آن برش سطحی می زنیم
و در تابه ای  روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد حرارت را ملایم می کنیم و ابتدا ۲ تا سوسیس را در تابه قرار می دهیم و تابه را از دسته می گیریم و کمی تکان می دهیم تا سوسیس ها کاملا در روغن قل بخورند
و بعد ۲ تا سوسیس دیگر را اضافه می کنیم و مجددا دسته تابه را می گیریم و تابه را تکان می دهیم تا سوسیس ها در روغن غلطت بخورد و زمانی که رنگ سوسیس ها تغییر کرد حرارت را کم می کنیم تا سوسیس ها مغز پخت شوند.
بالای نان ها برش می زنیم و داخل آنها  را خالی می کنیم و (کف نان ها را سس فرانسوی می زنیم ) گوجه فرنگی ها را می شوییم و حلقه حلقه برش می دهیم و در نان قرار می دهیم و خیارشور و کاهوها را نیز خرد می کنیم
و در نان می گذاریم و قارچ های سرخ شده را نیز می افزاییم و هاگ داگ ها که سرخ شدن داخل نان قرار می دهیم و یک ورقه پنیر روی آن می گذاریم تا داغی سوسیس آن را آب کند و با سس فرانسوی و یا هر نوع سس دلخواهتان نوش جان کنید.
 
نان مخصوص ساندویچ هات داگ
برای تهیه ساندویچ هات داگ به طور متداول از نان ساندویچی معمولی ( نان باگت یا تنوری ) استفاده می شود ، البته در صورتی که نان ساندویچی معمولی در دسترس نداشته باشید می توانید از نان ساندویچی گرد مخصوص همبرگر یا حتی نان لواشی هم استفاده کنید.
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی و خوشمزه به روش بازاری در منزل

طرز تهیه شیرینی گردویی

 

 مواد لازم شیرینی گردویی

  • کیک اسفنجی ۱۲۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
  • مغز گردو ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۵۰ گرم
  • پودر قند ۲۰۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • پودر دارچین ۱/۴ ق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱/۴ ق چای خوری
  • سرکه سفید یا انگور ۱ ق سوپ خوری
 
طرز تهیه شیرینی گردویی
 
مرحله اول: آماده سازی مواد
برای تهیه شیرینی گردویی ابتدا باید کیک اسفنجی را تهیه کنید اگر کیک شما ساده بود ۱ ق مربا خوری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید. در ادامه کیک را خرد کنید به همراه گردو و نصف سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کنید و سه بار از چرخ گوشت رد کنید و یا از غذاساز استفاده کنید مواد که خوب یکدست شد مابقی سفیده و روغن مایع و دارچین وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
 
مرحله دوم: داغ زدن مواد
تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی شعله کم قرار دهید و شروع به داغ زدن کنید به طوری که به مواد انگشت بزنید تا چند ثانیه بتوانید نگهدارید فقط نباید در حد خیلی زیاد داغ شود که سفیده به مرحله پخت برسد در انتها سرکه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.
 
مرحله سوم: تهیه شیرینی گردویی
بعد از خنک شدن مواد بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. کف سینی را کاغذ روغنی بی اندازید و کف آن را کمی چرب کنید سپس مواد شیرینی گردویی را داخل قیف بدون ماسوره بریزید و با فاصله از هم مواد را داخل سینی بزنید (اندازه شیرینی به سلیقه شما بستگی دارد می توانید بزرگ یا کوچک پایپ کنید) سپس با انگشت چرب شده برآمدگی روی شیرینی را بگیرید.
 
مرحله چهارم: پخت شیرینی گردویی
روی شیرینی ها پودر قند الک کنید و به دلخواه روی آن پودر پسته بریزید سپس سینی را در فر قرار دهید و دما را از ۲۰۰ به ۱۷۵ کاهش دهید و ۱۴ دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها پخته و زیر آن ها کمی طلایی شود و اجازه دهید به مدت ۸ دقیقه داخل فر با در باز بماند سپس از روی کاغذ روغنی جدا کنید.نوش جان
 
نکات کلیدی در تهیه شیرینی گردویی
  1. برای نگهداری شیرینی گردویی باید یک تکه نان داخل ظرف قرار دهید این کار مانع خشک شدن شیرینی می شود.
  2. این مقدار حدود ۲۰ الی ۲۵ عدد شیرینی متوسط گردویی به شما می دهد.
  3. به هیچ عنوان مواد را جایگزین یا کم و زیاد نکنید.
  4. از سینی فر خود استفاده نکنید زیرا باعث می شود زیر شیرینی تیره شود.
  5. این شیرینی را می توانید بدون فر نیز تهیه کنید ولی ترکدار نمی شود.
  6. داغ بودن فر برای ترک خوردن این شیرینی بسیار مهم است.
  7. اگر موقع ریختن در سینی مواد خیلی شل بود کمی خرده کیک یا آرد برنج اضافه کنید و اگر سفت بود و از قیف خارج نشد کمی سفیده اضافه کنید.
  8. شیرینی را یکباره از فر خارج نکنید زیرا پف مواد گرفته می شود و به آن شوک وارد می شود.

طرز تهیه کیک شیره انگور خوشمزه و رژیمی بدون شکر در فر و بدون فر

طرز تهیه کیک با شیره انگور ساده و خوشمزه توسط parisan `Radfar - کوکپد

 

 مواد لازم برای کیک با شیره انگور (در فر و بدون فر)

  • شیره انگور 1 لیوان
  • آرد سفید 2 لیوان
  • روغن مایع 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ 4 عدد
 
طرز تهیه کیک با شیره انگور خوشمزه در فر و بدون فر
 
مرحله اول: ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و سفیده ها را با همزن به قدر می زنیم تا پف کند و فرم بگیرد و بعد آن را داخل یخچال می گذاریم.
 
مرحله دوم: آماده سازی زره تخم مرغ
زرده های تخم مرغ با شیره انگور مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
 
مرحله سوم: افزودن آرد
حالا آرد سفید را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو الک کرده و به زرده تخم مرغ و شیره می افزاییم و در یک جهت شروع به مخلوط کردن می کنیم تا یکدست شود.
 
مرحله چهارم: افزودن سفیده تخم مرغ
حالا سفیده تخم مرغ را هم از داخل یخچال خارج کرده و به باقی مواد می افزاییم و با لیسک مخلوط می کنیم تا به خورد دیگر مواد برود.
 
مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
حالا قالب مورد نظر برای پخت کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و سطح مواد را صاف می کنیم.
 
مرحله ششم: طرز تهیه کیک شیره انگور در فر
قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 60 دقیقه گذاشته تا کاملا بپزد.
 
مرحله هفتم: پخت کیک با شیره انگور بدون فر
حالا قابلمه ای را که قالب کیک داخل آن جا شود را روی حرارت می گذاریم داخل قابلمه سه پایه فلزی و یا کاتر شیرینی پزی قرار می دهیم گرم که شدند قالب کیک را داخل قابلمه گذاشته و درب قابلمه را به همراه دم کنی می بندیم تا کیک کاملا مغز پخت شود
 
مرحله هشتم: سرو کیک دوشاب
بعد از گذشت 50 دقیقه کیک را با یک خلال چوبی تست کنید اگر که کاملا پخته بود از داخل فر خارج کرده از قالب هم خارج کنید و اجازه دهید تا کیک شیره انگور کاملا خنک شود بعد با پودر قند تزئین کرده و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک شیره انگور ساده و خوشمزه
  1. برای تهیه کیک از آرد قنادی استفاده کنید و 3 مرتبه آن را الک کنید.
  2. اگر شیره انگور در دسترس ندارید از شیره توت و یا خرما هم می توانید استفاده کنید.
  3. از 1/2 پیمانه گردو خرد شده هم داخل مواد کیک استفاده کنید.

طرز تهیه سس شکلاتی برای روی کیک به روش قنادی با طعم بسیار عالی

نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی

 

 مواد لازم برای سس شکلاتی برای روی کیک مرحله به مرحله به سبک قنادی ها

  • شکر 3/4 فنجان
  • پودر کاکائو 1/2 فنجان
  • شیر 1 و1/4 فنجان
  • آرد سفید 1 قاشق مربا خوری
  • کره 2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه سس شکلات با پودر کاکائو خوشمزه و حرفه ای
 
مرحله اول: ابتدا شکر، آرد، پودر کاکائو را داخل کاسه مناسبی می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
 
مرحله دوم: آماده سازی کره
کره را داخل شیر جوش مناسبی ریخته و زمان می دهیم تا کاملا ذوب شود، حالا وانیل و شیر را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
 
مرحله سوم: افزودن مواد خشک
در این مرحله مواد خشک را که شامل شکر، پودر کاکائو و آرد بود را می افزاییم و با یک همزن دستی آنقدر مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست فراهم شود و حدود 6 دقیقه با حرارت کم این کار را ادامه می دهیم.
 
مرحله آخر: نگهداری سس شکلات
یک سس شکلاتی ساده و خوشمزه بدون مواد مضر آماده است می توانید آن را در یخچال هم نگهداری کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه سس شکلاتی روی کیک خانگی ساده بدون خامه
  1. مواد خشک را با هم مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای داخل آن مشخص نباشد.
  2. مواد بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود. 
  3. می توانید از 1 قاشق غذا خوری خامه صبحانه هم داخل سس شکلات استفاده کنید.
  4. از این سس برای کاور کردن کیک و انواع دسر هم می توانید استفاده کنید.

 

طرز تهیه دلمه کلم برگ ترکی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده به روش تبریزی

 آخرین خبر | طرز تهيه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسي به روش سنتي تبريزي

 

مواد لازم دلمه کلم برگ

  • برنج ۱ پیمانه
  • کلم برگ ۱ عدد
  • کره نصف پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • آلو خورشی ۱ پیمانه
  • سبزی دلمه ای ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی ۴ قاشق سوپخوری
  • آب‌ لیمو ترش تازه ۳ قاشق سوپخوری
 
سبزی دلمه ای حاوی جعفری ، تره ، شوید ، گشنیز و ترخون می باشد. برای مواد بالا باید از ۶۰ گرم جعفری ، ۴۰ گرم تره ، ۳۰ گرم شوید ، ۴۰ گرم گشنیز و ۳۰ گرم ترخون استفاده کنید.
 
طرز تهیه دلمه کلم برگ
 
برای تهیه دلمه کلم برگ ابتدا آلوها را در کاسه ای از آب می ریزیم تا به مدت ۱ ساعت خیس بخورند.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم تا سریعتر آب به جوش بیاید.
آن وقت برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج نیم پز شود و زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج پخته شده بود و مغز آن کمی گیر داشت زمان آبکش کردن برنج است.
برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی داغ شود و پیاز را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم
و صبر می کنیم تا سبک شود و کمی به رنگ طلایی نزدیک شود و بعد در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و نیمی از رب گوجه فرنگی را در روغن تفت می دهیم تا رب نیز به رنگ قرمز در بیاید و قرمز تر شود و بعد زیر حرارت را خامو ش می کنیم.
سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز می افزاییم و حرارت را ملایم می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا جاییکه رنگ گوشت کاملا تغییر کند و کمی سرخ شود و نمک و فلفل را روی گوشت می پاشیم و مخلوط می کنیم و دو پیمانه آب به آن اضافه می کنیم
و رب گوجه فرنگی تفت داده را نیز به مواد ملحق می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا خوب گوشت بپزد و آب آن نیز تبخیر شود. پس از پخت مواد و تبخیر شدن کامل آب در تابه نصف زعفران دم کرده و نصف شکر را به همراه نصف از دارچین و نصف آبلیمو را به مواد اضافه می کنیم
و خوب با هم مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا مواد به جوش بیاید و زمانیکه چند جوش زد از روی حرارت تابه را بر می داریم.در تابه ای دیگر کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود و بعد سبزی های خرد شده را داخل تابه می ریزیم
و به مدت ۲ دقیقه با روغن تفت می دهیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم و سبزی ها را به همراه برنج به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. سپس در قابلمه ای بزرگ آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید
و کلم برگ را از هم جدا می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم.زمانیکه آب بجوش آمد کمی نمک داخل آب می ریزیم و کلم برگ ها را در آن قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و از حالت تردی در بیایند و نرم شوند.
اگر بوی کلم برایتان آزاردهنده است می توانید کمی زنجبیل را رنده کنید و داخل آب جوش بریزید تا بوی کلم را بگیرد.سپس کلم ها را از داخل آب جوش بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم و می گذاریم تا کمی خنک شوند و قسمت های ضخیم کلم ها را با چاقو می گیریم تا راحت رول شوند.
سپس برگ کلم را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و کمی از مایه دلمه را در یک گوشه برگ کلم می ریزیم و اطراف آن را یک تایی می زنیم و به صورت رول می پیچانیم.بهتر است دقت کنید تا اندازه دلمه ها یکسان باشد.
همگی دلمه ها را به همین صورت آماده می کنیم و کف قابلمه ای که متناسب با تعداد دلمه ها باشد روغن می ریزیم و کف قابلمه را با برگ کلم می پوشانیم و دلمه ها را از طرفی که آزاد هستند درکف قابلمه می چینیم تا لایه اول کاملا چیده شود
و لایه دوم را برعکس لایه اول از طرفی که کاملا دلمه ها بسته اند می چینیم.به همین صورت دلمه کلم ها را می چینیم. کره را در قابلمه ای قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا آب شود و بعد باقی رب گوجه فرنگی را به آن می افزاییم و تفت می دهیم
و ۳ پیمانه آب و کمی نمک،فلفل به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید و بعد از روی حرارت بر می داریم و روی دلمه ها این سس را می ریزیم و بشقاب سنگینی را روی دلمه ها قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا بخار کند.
زمانیکه بخار آن بلند شد حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا دلمه کلم برگ به مدت ۱ ساعت ۳۰ دقیقه خوب بپزد و آب آن تبخیر شود و فقطی کمی آب داشته باشد که از کف قابلمه روی دلمه کلم ها بریزیم.۳۰ دقیقه مانده به اخر پخت دلمه ها
باقی شکر،آبلیمو،زعفران و دارچین و آلو همراه با کمی از آبش را با هم مخلوط می کنیم و به دلمه اضافه می کنیم. در آخر دلمه کلم برگ را در ظرف مورد نظر می کشیم و از مایع آن روی دلمه ها می ریزیم و برای تزئین آن کمی زرشک می ریزیم و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه و لعابدار با دستور آسان و مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

 

 مواد لازم سوپ قارچ و شیر

  • قارچ درجه یک ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • تره فرنگی ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • شیر ۲۵۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
طرز تهیه سوپ قارچ خامه 
 
مرحله اول: تفت دادن پیاز
ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره آبشود. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و با کره کمی تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود.
 
مرحله دوم: افزودن سبزیجات
در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می کنیم،۱۰ دقیقه مخلوط تره فرنگی ، هویج و پیاز را تفت می دهیم سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم ( در صورتی که دوست ندارید قارچ ها زیر دندان بیاید به صورت نگینی ریز خرد کنید). پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه می کنیم.
 
مرحله سوم:افزودن آرد
به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم ( باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود ) و به قابلمه اضافه می کنیم.
 از سوپ های خوشمزه و مفیدی است که علاوه بر اینکه برای درمان بیماران ...
 
مرحله چهارم:پخت سوپ قارچ
در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می زنیم. ۵ دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و دیگر درب قابلمه نمی گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین کرده و سرو می کنیم.
 
نکات پخت سوپ قارچ
 
بریدن شیر و خراب شدن ظاهر سوپ
اگر تا به حال با این مشکل روبرو شدید که پس از اضافه کردن شیر ظاهر سوپ خراب شد و سوپ شما بریده بریده شد ، دیگر نگران این مشکل نباشید زیرا با یک ترفند ساده می توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید. کافیست قبل از اضافه کردن شیر آنرا در دمای محیط قرار دهید تا دمایش با محیط یکسان شود یا آنرا به صورت ولرم اضافه کنید.
 
خوشمزه تر شدن سوپ قارچ
در صورتی که می خواهید سوپ قارچ شما طعم بهتری داشته باشد و به اصطلاح عامیانه لذیذتر باشد می توانید به جای اضافه کردن ۳ لیوان آب جوش از ۳ لیوان آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید. با این کار سوپ قارچ شما طعم خیلی بهتری خواهد داشت.
 
فوت و فن پخت سوپ قارچ خامه با شیر
  1. افزودن تره فرنگی اختیاری می باشد می توانید حذف کنید.
  2. حتما خامه را در انتها اضافه کنید سپس حرارت را خاموش کنید تا نجوشد.
  3. اگر بعد از افزودن خامه کمی سوپ شیرین مزه بودی کمی آبلیموترش اضافه کنید.
  4. اگر دوست دارید سوپ شما آبکی باشد بعد افزودن شیر و قارچ نگذارید زیاد بجوشد.
  5. به دلخواه می توانید از آب مرغ یا استاک مرغ استفاده کنید.
  6. اگر دوست دارید رنگ سوپ شما سفیدتر باشد بجای فلفل سیاه از فلفل سفید استفاده کنید و هویج را بسیار ریز خرد کنید تا رنگ ندهد.
  7. اگر دوست دارید سوپ شما غلیظ تر باشد کمی جو پرک به سوپ اضافه کنید.
  8. شیر را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا هم دم شود.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته پوک و خوشمزه با دستور آسان بدون گوشت

طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده و فوری با طعم جذاب و بینظیر

 

 مواد لازم برای کوکو سیب زمینی

  • پیاز کوچک 1 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
 
دستور پخت کوکو سیب زمینی
 
آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی ها را شسته و داخل آب انداخته و بگذارید تا کامل پخته شوند سپس از آب خارج کرده اجازه می دهیم خنک شود بعد آنها را پوست کنده با گوشت کوب له کرده و یا رنده می کنیم.
 
آماده سازی مواد کوکو سیب زمینی
ابتدا پیاز را پوست کنده رنده ریز می کنیم سپس آب آن را جدا کرده و پیاز را به سیب زمینی می افزاییم و به طور کامل با هم مخلوط می کنیم.
 
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته
در این مرحله تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را افزوده کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود و سپس سیب زمینی و پیاز را افزوده مخلوط می کنیم. مواد کوکو با بافتی نرم آماده سرخ شدن می باشد. داخل تابه ای کمی روغن ریخته روی حرارت می گذاریم گرم که شد از مواد کوکو داخل دست به شکل سنتی (بیضی) در آورده و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود و سپس از روغن خارج می کنیم و روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی را پس دهد. حالا در ظرف سرو مناسبی چیده و با نان و سبزی تازه سرو می کنیم.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته با شوید برای 2 نفر
برای سالم تر بودن این کوکو بهتر است از کمی شوید خشک استفاده شود تا به کاهش چربی غذا کمک کند.
 
کوکو سیب زمینی پوک
  1. در صورت تمایل از یک قاشق آرد نشاسته ذرت برای پوک تر شدن کوکو استفاده کنید.
  2. کوکو سیب زمینی پخته شکم پر
  3. می توانید این کوکو را با پنیر یا مواد گوشتی پر کنید و کوکو سیب زمینی شکم پر داشته باشید.

 

منبع: سلام دنیا

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد