طرز تهیه سیرابی در خانه | فنون پخت سیرابی - زرین بانو

 

 مواد لازم برای سیرابی

  • سیرابی 1 دست
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
چاشنی مورد نیاز برای سیرابی
  • سیر رنده شده به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم
 
طرز تهیه سیرابی لعاب دار خانگی
 
مرحله اول تمیز کردن سیرابی: باید به بهترین شکل ممکن شسته و پاک شود و در نهایت به رنگ شفاف و صورتی برسد و آماده پخت شود.
 
مرحله دوم: پخت سیرابی
داخل قابلمه مناسبی پیاز و سیر نگینی شده را می ریزیم و به آن فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین می افزاییم.
 
مرحله سوم: افزودن سیرابی
حالا سیرابی را به همراه آب یا عصاره گوشت داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
 
مرحله چهارم: افزودن چاشنی
سیرابی که کاملا نرم و لطیف شد نمک غذا را می افزاییم و اجازه می دهیم آب سیرابی تبخیر شود و به اندازه خود سیرابی باشد.
 
مرحله آخر: سرو سیرابی
سیر را رنده کرده و با سرکه مخلوط می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. حالا سیرابی را داخل کاسه زیبایی ریخته و در کنار چاشنی و نان تازه نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه سیرابی
  1. سیرابی باید کاملا تمیز شود و گرنه سیرابی قابل خوردن نیست. اگر این کار برای شما دشوار است سیرابی شسته و تمیز تهیه کنید.
  2. مدت پخت گفته شده برای این غذا با زودپز می باشد.
  3. اگر دوست ندارید رنگ سیرابی تیره شود زرد چوبه را حذف کنید.