x تبلیغات
آشپزی مدرن

طرز تهیه دلمه بادمجان آذری با گوشت چرخ کرده و لپه خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

 

 مواد لازم دلمه بادمجان

  • پیاز ۳ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • لپه ½ پیمانه
  • برنج ½ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • بادمجان بزرگ ۵ عدد
  • سبزی دلمه ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
طرز تهیه دلمه بادمجان
 
ابتدا لپه را از شب قبل یا ۶ ساعت قبل از پخت در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم تا خیس بخورد و در فاصله زمانی ۲ ساعت ۲ الی ۳ بار آب آن را بیرون می ریزیم و مجددا آب داخل کاسه می ریزیم،این کار باعث از بین رفتن نفخ و پخت زودتر لپه ها می شود
سپس لپه را آبکشی می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا پخته شود.آنوقت پوست بادمجان ها را می گیریم و می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا خشک شوند و یا با یک دستمال آنها را خشک می کنیم و کنار می گذاریم.
در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم کمی نمک و درب آن را می گذاریم تا جوش بیاید برنج را می شورییم و آب آن را بیرون می ریزیم و در آب جوش می ریزیم و صبر می کنیم بعد از ۵ دقیقه یک دانه از برنج را زیر دندان می گیریم اگر اطراف ان کاملا نرم و پخته بود
ولی مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. دو عدد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و ۲ حبه از سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم
و کمی که داغ شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را می افزاییم و کمی نمک،فلفل روی گوشت می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آنگاه رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم
و به قابلمه لپه سر می زنیم و کمی از آن را بر می داریم و لای دندان امتحان می کنیم( همین که لپه ها نیم پز و کمی نرم شوند کافی است) اگر نیم پز بود زیر شعله را خاموش می کنیم و لپه ها را آبکش می کنیم و زمانیکه آب آن رفت به همراه سبزی دلمه به مواد داخل تابه می افزاییم
و مخلوط می کنیم و مدام هم می زنیم و حرارت را متوسط می کنیم تا سبزی آب آب نیندازد.پس از اینکه رنگ سبزی تغییر کرد درب تابه را می گذاریم تا داخل تابه بخار بپیچد و سپس درب تابه را بر می داریم وبرنج را اضافه می کنیم
و مجددا مواد را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا اگر آب اضافی در مواد هست کاملا تبخیر شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا مواد خنک شوند. داخل بادمجان ها را برش عمودی می زنیم و داخل آن ها را خالی می کنیم
فقط باید دقت کنیم تا به دیواره های بادمجان ها آسیب وارد نکنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و کمی که روغن داغ شد باد مجان ها را به همان صورت درسته در روغن سرخ می کنیم هر دو طرف آن ها که سرخ شد در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.
سیر و پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ(بادمجان ها در این تابه می خواهیم بچینیم)کمی روغن می ریزیم و داغ که شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند
و گوجه فرنگی ها را می شوییم و خرد می کنیم و به پیاز و سیر اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ها کمی نرم شوند و سپس ۲ لیوان آب و کمی نمک،فلفل روی مواد سس می پاشیم و صبر می کنیم تا سس با حرارت بالا کمی غلیظ شود و سپس حرارت را متوسط می کنیم
و داخل بادمجان ها را از مواد داخل تابه پر می کنیم و در تابه سس بادمجان های پر شده را می چینیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بادمجان ها با سس طعم دار شوند. دلمه بادمجان های آماده شده را با سس غلیظ و خوش طعم نوش جان کنید.
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده و پف دار خوشمزه و مخصوص بدون شیر

 طرز تهیه پنکیک شکلاتی بسیار خوشمزه و بی‌نظیر

 

مواد لازم برای پنکیک بدون شیر

  • آرد 1/2 پیمانه
  • آب 3/4 پیمانه
  • پودر کاکائو 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 2 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
 
طرز تهیه پنکیک شکلاتی بدون شیر
 
مرحله اول آماده سازی خمیر پنکیک: ابتدا تخم مرغ را در ظرفی ریخته و به همراه شکر آنقدر مخلوط کنید تا حالت کرمی و کشدار شود.
 
مرحله دوم: افزودن آب
حالا آب را به مواد تخم مرغی افزوده تا مایعی یکدست فراهم شود.
 
مرحله سوم: افزودن مواد خشک
حالا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید و با یک لیسک مواد را به خورد هم دهید؛ در نتیجه باید خمیری یکدست شبیه به ماست همزده به دست آید.
 
مرحله چهارم: پخت پنکیک
حالا تابه ای با کف ضخیم را روی حرارت می گذاریم آن را کمی چرب کرده و یک ملاقه از خمیر آماده شده در مرکز ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا حباب های روی سطح خمیر مشاهده شود. حالا پنکیک شکلاتی را برگردانده و 1 دقیقه هم زمان می دهیم تا سمت دیگر پخته شود.
 
مرحله آخر: سرو پنکیک
پنکیک ها را روی هم چیده و در کنار انواع سیروپ ها (شربت غلیظ) و میوه های فصل سرو و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه پنکیک بدون شیر
  1. تاکید برای تابه با کفه ی ضخیم به این دلیل است که حرارت به طور یکسان به پنکیک برسد.
  2. حتما از آرد سفید قنادی استفاده شود.
  3. پنکیک را با عسل و شیره هم می توان سرو کرد.

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی اصل بوشهری آسان و مرحله به مرحله

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

 

 مواد لازم میگو پلو

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • برنج ۳ پیمانه
  • گشنیز ۵۰ گرم
  • میگو پاک شده ۳۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
طرز تهیه میگو پلو
 
ابتدا پیاز و سیرها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود سپس پیاز و سیر را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند
و آن وقت به هر میزان که تمایل دارید زردچوبه ،نمک و فلفل سیاه روی پیاز و سیر می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز و سیر تغییر رنگ بدهند و طلایی شوند و آن وقت میگوها را نیز اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خورد میگوها نیز برود.
زمانی که رنگ میگوها تغییر کرد رب گوجه فرنگی را می افزاییم و خوب مواد را با هم تفت می دهیم تا منسجم شوند. سپس زعفران دم کرده را با ۱ لیوان آب داغ به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا سس میگو پلو بجوش بیاید
و غلیظ شود تا جایی که دیگر آبی در سس وجود نداشته باشد. گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در قابلمه ای آب می ریزیم
و مقداری نمک و روی حرارت زیاد اجازه می دهیم تا بجوش بیاید و سپس برنج را ۲ الی ۳ بار آب می گیریم و آب آن را بیرون می ریزیم تا تمیز شسته شود و سپس داخل آب جوش می ریزیم و یک هم می زنیم و اجازه می دهیم تا نیم پز شود.
یک دانه از برنج را زیر دندان می گیریم و اگر اطراف آن نرم بود ولی مغزش سفت بود نیم پز شده است،برنج را در آبکش می ریزیم و قابلمه را می شوییم و روی حرارت می گذاریم تا داخلش خشک شود،بعد روغن کف آن می ریزیم و برای ته دیگ نان یا سیب زمینی را پوست می گیریم
و می شوییم و حلقه حلقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم و مقداری از برنج را روی ته دیگ می ریزیم و کمی از سس روی آن می ریزیم و مجددا برنج و لایه بعد سس میگو می ریزیم تا موادمان تمام شود و لایه آخر برنج باشد.
اگر نیاز بود کمی آب و روغن روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و سپس کم می کنیم تا خوب پلو بپزد. پس از پخت مواد را زیر و رو می کنیم تا خوب مخلوط شوند و در دیس می کشیم.نوش جان
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه پفک هندی خانگی با نشاسته گندم خوشمزه و آسان مرحله به مرحله

طرز تهیه پفک هندی خام و آماده در خانه

 

 مواد لازم برای پفک هندی

  • آب سرد 1 و 1/2 لیوان
  • نشاسته گندم 2 قاشق غذا خوری
  • روغن 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
 
طرز تهیه پفک هندی خانگی با نشاسته گندم
 
مرحله اول آماده سازی نشاسته: ابتدا نشاسته را داخل آب ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا حل شود؛ سپس روغن، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
 
مرحله دوم: پخت اول مواد پفک هندی
حالا مواد آماده شده را روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم تا غلظتی مانند فرنی بگیرد.
 
مرحله سوم: شکل دادن به پفک هندی
مایع آماده شده را داخل قیفی ریخته و داخل سینی که ته آن کاغذ روغنی انداخته ایم به شکل دلخواه می ریزیم. (با قاشق هم این کار را می توان انجام داد)
 
مرحله چهارم: خشک کردن پفک هندی
حالا پفک هندی آماده شده را مقابل آفتاب یا روی بخاری می گذاریم تا کاملا خشک شوند.
 
مرحله آخر: پخت دوم پفک هندی
تابه ای را تا نیمه روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا گرم شود. حالا پفک هندی ها را داخل روغن بریزید تا پف کنند و سریع از داخل روغن خارج کنید. در ظرف زیبایی ریخته و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت وفن تهیه پفک هندی خانگی
  1. برای رنگ کردن مواد پفک هندی از آب لبو، یا اسفناج و زعفران استفاده کنید.
  2. مواد پفک هندی را داخل قیف ریزی ریخته و شکل های مختلف مثل حروف اسم و یا شکل حیوانان در آورید و اجازه دهید تا خشک شود. فقط طرح ها باید ظریف باشند تا زود خشک شوند.
  3. پفک هندی را بعد از سرخ شدن حتما روی دستمال روغن گیر بگذارید.

طرز تهیه آش گوجه فرنگی تبریزی با گوشت و برنج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گوجه فرنگی تبریزی به ۲ روش؛ خوشمزه و مقوی - اکالا

 

 مواد لازم برای آش گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
  • برنج 1 پیمانه
  • آبغوره 1 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
  • آب گوشت 3 پیمانه
  • غوره 1/2 پیمانه
  • تره 200 گرم
  • جعفری 200 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • نعنا داغ 2 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
 
طرز تهیه آش گوجه فرنگی تبریزی
 
مرحله اول آماده سازی لوبیا چشم بلبلی: لوبیا چشم بلبلی را می شوییم و 12 ساعت قبل از پخت آن را خیس می کنیم.
 
مرحله دوم: تهیه آش گوجه ترکی
حالا پیاز را بنا به سلیقه مان خرد کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم، زمانی که پیاز طلایی شد. مقداری از پیاز را برای تزئین آش جدا می کنیم و به پیاز داخل قابلمه لوبیا چشم بلبلی خیس خورده و کمی زرد چوبه می افزاییم. حالا 5 لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا لوبیا کاملا پخته شود.
 
مرحله سوم: افزودن برنج به آش
زمانی که لوبیا چشم بلبلی کاملا پخته و نرم شد. برنج شسته شده و آب گوشت را می افزاییم و اجازه می دهیم تا برنج هم کاملا پخته شود.
 
مرحله چهارم: افزودن سبزی
در این مرحله آش کمی غلظت گرفته و باید سبزی شسته و خرد شده و غوره را به آن بیفزاییم و اجازه دهیم تا سبزی هم پخته شود.
 
مرحله پنجم: افزودن گوجه فرنگی
گوجه ها را پوست می گیریم و با رنده و گوشت کوب برقی آنها را پوره می کنیم و به آش می افزاییم.
 
مرحله آخر: افزودن آبغوره
بعد از گذشت 30 دقیقه از افزودن گوجه باید آش را از روی حرارت برداریم و آبغوره، نمک و 1 قاشق از نعنا داغ را به آش بیفزاییم. حالا آش را داخل ظرف دلخواه ریخته با نعنا داغ، پیاز داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه آش گوجه تبریزی (بامادور آشی)
  1. خیس کردن لوبیا به پخت سریع تر و از بین رفتن نفخ لوبیا چشم بلبلی کمک می کند. 
  2. در صورت تمایل می توانید کمی سیر هم به آش بیفزایید.
  3. در بعضی از شهرها به این آش 200 گرم گوشت چرخ کرده هم می افزایند.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه پاستا ساده با شیر و قارچ به سبک ایتالیایی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با خامه و قارچ و طعم بسیار عالی

 

 مواد لازم پاستا

  • سیر ۱ حبه
  • شیر ۱ فنجان
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پاستا ۳۰۰ گرم
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پنیر پارمزان ¼ فنجان
  • جعفری به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
 
طرز تهیه پاستا
 
ابتدا شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و بعد مرغ را روی تخته می گذاریم و از عرض ۲سانت و با طول ۴ سانت برش می دهیم و در بشقابی قرار می دهیم سپس قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم
و بعد خیلی سریع زیر شیرآب آبکش می کنیم و در آبکش قرار می دهیم،سپس روی تخته آشپزخانه (به هر مدلی که تمایل دارید) خرد می کنیم.داخل قابلمه ای بزرگ مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود
و بعد قارچ ها مرغ خرد شده را در تابه می ریزیم و ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کنید و آب قارچ تبخیر شود.کمی نمک،فلفل روی مرغ و قارچ می ریزیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد مواد برود.پس از اینکه مرغ کاملا رنگش تغییر کرد
و قارچ ها کمی سرخ شدن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مواد را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس برای تهیه سس پاستا قابلمه را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و آرد را می افزاییم
و در روغن خوب تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و آب مرغ را نیز به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا مواد داخل قابلمه بجوش بیاید و به غلظت دلخواه مان سس در بیاید . در قابلمه ای آب می ریزیم
و سیر را پوست می گیریم وبا مقداری نمک و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید و بعد پاستا را داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از گذشت ۵ دقیقه از پاستا بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم
اگر کمی گیر داشت و سفت بود موقع آبکش کردن است پس پاستا را در آبکشی می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مرغ ،قارچ تفت داده را داخل قابلمه می ریزیم و پاستا را نیز به آن ها اضافه می کنیم
و سس را روی مواد می ریزیم(می توانیم کمی از سس را نگه داریم برای مرحله آخر که سس آماده شد روی آن بریزیم) و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد تمام مواد داخل قابلمه برود و کمی از پنیر پارمیزان را روی مواد می ریزیم
و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه خوب آماده شود.البته چند بار در این مدت زمان پاستا را با مواد زیر و رو می کنیم تا ته نگیرد. پس از گذشت ۱۵ دقیقه کمی از پاستا را می چشیم و اگر نیاز بود مجددا نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و پاستا را در بشقابی می کشیم و با باقی پنیر پارمیزان و جعفری تزئین می کنیم.نوش جان

طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی با کالباس و کشمش خوشمزه و بی نظیر

سالاد اندونزی - طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و عالی | ایران کوک

 

 مواد لازم سالاد اندونزی

  • هویج ۲ عدد
  • خیارشور ۴ عدد
  • ذرت نصف پیمانه
  • کالباس نصف پیمانه
  • کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
  • کلم برگ سفید ۲ پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • کشمش پلویی به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
 
طرز تهیه سالاد اندونزی
 
ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید
 
بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم(دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند چون دیگر میشود هویج آبپز نه بخار پز)و هویج ها را سالم و یا از وسط نصف می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و در قابلمه را می گذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته شود.
 
ما هویج ها را بخارپز می کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود.برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده می کنیم.
 
نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما میشود. نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.
 
(فقط در این زمان به آن سر بزنید تا له نشوند)ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد. در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم
 
و هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم
 
و کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه  کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود
 
و در ظرف مورد نظر می ریزیم و سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.نوش جان. نکته در این نوع سالاد شما میتوانید هر کدام از این مواد را حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید.
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه سوپ جو سفید با شیر و خامه و مرغ بدون قارچ خوشمزه و مجلسی

دستور پخت سوپ خامه ای | سرآشپز پاپیون

 

 مواد لازم برای سوپ خامه ای

  • شیر 1/5 کیلوگرم
  • جو 300 گرم
  • خامه 200 گرم
  • هویج 2 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • عصاره مرغ 3 عدد
  • روغن 2 قاشق غذا خوری
  • آرد 3 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه سوپ خامه ای با جو و سیب زمینی
 
مرحله اول پخت جو: ابتدا جو را پاک می کنیم و می شوییم و داخل قابلمه مناسبی می ریزیم.
 
مرحله دوم: افزودن هویج و سیب زمینی به جو
حالا هویج را نگینی برش می دهیم و سیب زمینی پوست کنده و رنده می کنیم به جو می افزاییم و آب جوشیده هم به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا با هم پخته شوند.
 
مرحله سوم: افزودن سبزیجات به شیر
حالا قابلمه دیگری را روی حرارت می گذاریم شیر، عصاره مرغ، نمک و فلفل را به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا با هم خوب قل بخورند. بعد جو و سبزیجات پخته شده را هم به شیر می افزاییم.
 
مرحله چهارم: افزودن آرد
حالا آرد را با چند قاشق آب حل کرده و مطمئن می شویم که گلوله ای نداشته باشد و به شیر می افزاییم.
 
مرحله پنجم: افزودن خامه
در نهایت کمی از آب سوپ داخل کاسه ای ریخته داخل آن خامه را می ریزیم مواد را مخلوط می کنیم که هم دما شوند و بعد به سوپ می افزاییم و اجازه می دهیم تا سوپ خوب جا افتاده شود.
 
مرحله آخر: سرو سوپ خامه
سوپ شیر را در ظرف زیبایی ریخته و با سبزیجات برش خورده و لیمو سرو و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ خامه ای مجلسی با جو و هویج و سیب زمینی
  1. می توانید برای تفت دادن مواد اولیه از کره استفاده کنید.
  2. در این سوپ از برش های قارچ هم می توانید استفاده کنید.
  3. سوپ را با جعفری ساطوری شده سرو کنید.
  4. این سوپ را هم با جو پوست کنده و هم جوی پرک می توان تهیه کرد که فقط کمی زمان پخت جو متفاوت است.

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ خوشمزه و مجلسی در قالب

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه مجلسی و خوشمزه

 

 مواد لازم سالاد الویه

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • خیارشور نصف پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • سینه مرغ کامل ۱ عدد
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • آب لیمو ترش تازه به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
طرز تهیه سالاد الویه
 
ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و به همراه تخم مرغ ها داخل یک قابلمه مناسب قرار دهید ، سپس چند لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها و تخم مرغ ها آبپز شوند.
 
در مرحله بعدی سینه مرغ را به همراه مقداری نمک ، زردچوبه و یک عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس مقداری آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر به جوش بیاید و سینه مرغ نیز آبپز شود.
 
پس از اینکه تخم مرغ ها و سیب زمینی ها آبپز شدند آنها را رنده کنید و داخل یک کاسه جادار و بزرگ بریزید. مرغ را هم پس از اینکه به طور کامل پخت از قابلمه خارج کنید و به صورت ریش ریش خرد کنید سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید.
 
خیار شور را به صورت جداگانه رنده کنید سپس پس از اینکه آب اضافی اش را گرفتید به کاسه مواد اضافه کنید. برای سالاد الویه باید از نخود فرنگی آبپز استفاده کنید ، در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخود فرنگی آماده استفاده کنید.
 
نخود فرنگی را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله بعدی سس مایونز ، نمک ، فلفل سیاه و مقداری آبلیمو را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
 
مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس طعم سالاد الویه را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در پایان سالاد را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد سپس به همراه گوجه فرنگی ، خیار شور و نان سرو کنید.
 

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی بدون گوشت و قارچ خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

 

 مواد لازم برای خوراک لوبیا چیتی

  • لوبیا چیتی 2 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • پودر هل، پودر گل محمدی و دارچین به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
 
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه
 
مرحله اول: لوبیا را پاک کرده و می شوییم و داخل آب خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود.
 
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را داخل آن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود.
 
مرحله سوم: افزودن لوبیا
حالا لوبیا را به همراه فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر گل محمدی و پودر هل به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها به مشام برسد.
 
مرحله چهارم: افزودن رب گوجه
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به لوبیا افزوده و تفت کوچکی می دهیم و آب جوش می افزاییم تا روی لوبیا را بگیرد و درب قابلمه را می بندیم تا لوبیا خوب پخته و نرم شود.
 
مرحله آخر: سرو خوراک لوبیا چیتی
بعد از اینکه لوبیا چیتی کاملا مغز پخت و نرم شد، نمک خوراک را می افزاییم و 30 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا خوراک به قوام مناسب برسد. حالا داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار نان تازه نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه
  1. بهتر است از 12 ساعت قبل از پخت لوبیا را خیس کرده و در این مدت چندین بار آب آن را عوض کنید.
  2. خوراک لوبیا را در کنار روغن زیتون، آبلیمو و گلپر سرو کنید.
  3. به جای رب گوجه می توانید از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد