x تبلیغات
آشپزی مدرن

طرز تهیه ماکارونی با قارج و گوشت خوشمزه و آسان و مرحله به مرحله

 طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و سویا

 

مواد لازم ماکارونی

  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۴ عدد
  • ماکارونی ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
 
طرز تهیه ماکارونی
 
ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم و سپس قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم
 
و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت اجازه می دهیم تا داغ شود و پیاز ها را در روغن تفت می دهیم تا نرم شوند و بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز می افزاییم و تفت می دهیم
 
و کمی زردچوبه روی مواد می ریزیم و صبر می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و رب گوجه فرنگی را همراه با ۱ لیوان آب داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت مغز پخت شود
 
و سس غلیظی داشته باشیم. زمانی که آب سس کاملا تبخیر شد زیر شعله را خاموش می کنیم و در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک و روغن مایع و نخود فرنگی به آن می افزاییم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید.
 
تا جوش آمدن آب برای ته دیگ ماکارانی هیچ چیز بهتر از سیب زمینی نیست. پس متناسب با کف قابلمه سیب زمینی بر می داریم و پوست می گیریم و میشوییم و ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم. آب که بجوش امد ماکارانی ها را از وسط نصف می کنیم
 
و داخل آبجوش می ریزیم.طبق زمانی که روی جلد ماکارانی نوشته شده است می گذاریم تا بپزد و بعد آبکش می کنیم.ولی اگر می خواهید همیشه ماکارانی زیبایی داشته باشید بهترین راه این است که زمانی که مشاهده کردید که ماکارانی ها کمی نرم شده اند
 
و از شکل اولیه خود کاملا در آمده اند ، نصف یک ماکارانی را از آب خارج کنید و زیر دندان امتحان کنید اگر وسط آن سفت بود ولی اطرافش نرم بهترین زمان برای آبکش کردن ماکارونی ها است. ماکارانی را در آبکشی می ریزیم
 
و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا داخل آن خشک شود و کف آن روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را در آن می چینیم و مقداری از ماکارانی را روی سیب زمینی ها می ریزیم و بعد کمی از سس را روی ماکارانی می ریزیم
 
و چند عدد از قارچ ها را می ریزیم و مجددا لایه به لایه ماکارانی و سس و قارچ می ریزیم تا لایه آخر که ماکارانی باشد و موادمان تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا بخار در قابلمه بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم
 
و تامل می کنیم تا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت بعد ماکارانی دم کشیده و آماده شده است. پس از آماده شدن ماکارونی در صورت تمایل به ان کمی روغن می دهیم سپس ماکارانی را در دیس می کشیم و سیب زمینی ها را روی آن می چینیم. نوش جان

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی یک هفته ای فوری و خوشمزه به روش کارخانه ای

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی - مجله تصویر زندگی

 

 مواد لازم برای ترشی مخلوط

  • گل کلم 2 کیلوگرم
  • بادمجان 800 گرم
  • خیار 500 گرم
  • کرفس 500 گرم
  • هویج 500 گرم
  • سیر 400 گرم
  • پیاز 400 گرم
  • سبزی ترشی 400 گرم
  • لبو 300 گرم
  • سیب زمینی ترشی 300 گرم
  • فلفل سبز تند به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم
  • نمک، گلپر و ادویه ترشی به میزان لازم
 
طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی خوشمزه به سبک بازاری
 
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا گل کلم رابه قسمت های کوچکی تقسیم می کنیم و داخل آب ریخته و می شوییم تا گل و لای آن خارج شود. کرفس را شسته خرد می کنیم و برگ های آن را هم ساطوری می کنیم.
 
مرحله دوم: خرد کردن صیفی جات
هویج، خیار، لبو، بادمجان، سیب زمینی ترشی را شسته و پوست می گیریم و به شکل نگینی برش می دهیم و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا رطوبت آن از بین برود. سیر را هم به صورت حلقه ای برش می دهیم.
 
مرحله سوم: آماده سازی سبزی ترشی
سبزی ترشی را شسته و خیلی ریز خرد می کنیم و روی پارچه پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.
 
مرحله چهارم: آماده سازی سرکه
سرکه را داخل پارچی ریخته و بنا به ذائقه نمک، گلپر و ادویه ترشی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا ذرات نمک در سرکه حل شود.
 
مرحله آخر: تهیه ترشی مخلوط
حالا داخل ظرف بزرگی تمام موادی را که جداگانه آماده کردیم را با هم مخلوط می کنیم. حالا داخل شیشه های تمیز و خشکی که آماده کرده ایم می ریزیم و لابه لای آن فلفل سبز می گذاریم و در نهایت با مخلوط سرکه روی مواد را می پوشانیم.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی مخلوط کارخانه ای
  1. در صورت تمایل از 1 تکه نبات هم داخل ترشی استفاده کنید تا طعم سرکه را ملایم کند.
  2. سبزی های این ترشی شامل: مزه، شوید، مرزه و نعنا می باشد.
  3. در صورت تمایل 200 گرم موسیر هم می توانید داخل ترشی بریزید.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه کالباس خانگی با سینه مرغ و قارچ خوشمزه و فست فودی

 طرز تهیه “کالباس” در خانه با روشی ساده و مغذی

 

مواد لازم کالباس خانگی

  • سیر ۲ حبه
  • قارچ بزرگ ۴ عدد
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • هویج متوسط ۱ عدد
  • سینه مرغ کامل ۱ عدد
  • آرد گندم یک چهارم لیوان
  • نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
  • دارچین ، هل و جوز هندی به اندازه کافی
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • آویشن ، پودر سیر و تخم گشنیز به اندازه کافی
 
طرز تهیه کالباس خانگی
 
برای تهیه کالباس خانگی ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج کنید و آنرا بشویید سپس پوست سیرها را بگیرید. در ادامه سینه مرغ را به همراه سیر ها دو مرتبه چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعد تمام ادویه ها را آسیاب کنید و به کاسه اضافه کنید.
 
در مرحله بعد زرده تخم مرغ را به همراه نشاسته ذرت و روغن مایع به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید. در این مرحله مواد موجود در کاسه را یک مرتبه دیگر چرخ کنید تا به طور کامل یکدست شوند و ادویه ها به خورد مایه کالباس بروند.
 
پس از اینکه مواد را چرخ کردید آرد را کم کم اضافه کنید و مایه کالباس را کمی ورز دهید. در مرحله بعدی هویج را آبپز کنید و به صورت حلقه ای یا نگینی ریز خرد کنید. قارچ را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه هویج به مایه کالباس اضافه کنید.
 
در این مرحله اگر مایه کالباس شل بود کمی آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خودش را بگیرد. پس از اینکه مایه کالباس آماده شد آنرا روی سلفون پهن کنید و مانند شکلات محکم بین سلفون بپچانید تا شکل رول به خود بگیرد.
 
پس از اینکه رول کالباس آماده شد چند دور دیگر سلفون دور آن بپیچید تا در زمان پخت ، آب به داخل سلفون نفوذ نکند. یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
 
سپس رول کالباس را در یک ظرف فلزی کوچکتر قرار دهید و داخل آب جوش قرار دهید ( مانند روش بنماری ). کالباس باید به مدت یک ساعت در این حالت بماند تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه کالباس آماده شد اجازه دهید خنک شود سپس آنرا در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره برای پیتزا و پیراشکی با خمیر مایه

طرز تهیه خمیر جادویی عالی و همه کاره برای پیتزا و پیراشکی و ...

 

 مواد لازم برای خمیر جادویی

  • آرد 3 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایه 6 قاشق غذا خوری
  • خمیر مایه فوری 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره
 
ابتدا خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم ریخته درب آن را بگذارید اجازه دهید تا عمل بیاید.
 
 
مرحله دوم: آماده کردن مواد خمیر
حالا مواد دیگر را که شامل نمک، تخم مرغ و روغن هست را با هم آنقدر می زنیم تا مایه ای یکدست بدست آوریم.
 
مرحله سوم: افزودن آرد به خمیر
خمیر مایه عمل آمده را به تخم مرغ ها افزوده و کم کم آرد را می افزاییم تا خمیر لطیفی بدست آوریم. و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم.
 
مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر
حالا خمیر را در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت 90 دقیقه استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.
 
مرحله آخر تهیه خمیر جادویی
خمیر جادویی ما برای مصارف مختلف آماده است. فقط خمیر را قبل از کار ورز کوچکی دهید و بعد استفاده کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر جادویی
  1. نکته مهم در عمل آوری مایه خمیر این است که شیر حتما ولرم بوده و اینکه مایه خمیر را با قاشق مخلوط نکنید همین که ظرف را تکان دهید کفایت می کند.
  2. ورز دادن در به عمل آمدن این خمیر کاملا موثر است؛ اگر نمی خواهید خمیر را ورز دهید 100 بار خمیر را روی میز کار بکوبید.
  3. این خمیر را 3 روز در یخچال و 3 ماه در فریزر با کیفیت می توان نگهداری کرد.
  4. خمیر را برای استراحت داخل کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با یک حوله بپوشانید.
  5. اگر این خمیر را می خواهید شیرین تهیه کنید شکر را به 3 قاشق افزایش دهید. و نمک را در حد یک پینچ (یک پنس) اضافه کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی بدون کشک به روش اصیل گیلانی

 

 مواد لازم میرزا قاسمی سنتی و خوشمزه

  • سیر ۴ حبه
  • بادمجان ۶ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
 
طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و مجلسی
 
مرحله اول:کبابی کردن بادمجان
ابتدا بادمجان ها را میشوییم و یکی از چدن های گاز را بر میداریم و بادمجان ها را روی شعله زیاد کباب می کنیم به این صورت که پوست بادمجان بسوزد و داخل آن نرم شود. در صورت تمایل بر روی آتش  یا ذغال نیز می توانید بادمجان ها را کباب کنید. اما اگر از طعم کبابی آن را دوست ندارید میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید.
 
مرحله دوم: میکس کردن بادمجان
پس از کبابی کردن تمام بادمجان ها پوست شان را میگیریم و با گوشت کوب برقی یا دستی آن ها را خوب له میکنیم،البته میتوانید در مخلوط کن نیز بریزید.
 
مرحله سوم: بلانچ کردن گوجه فرنگی
در قابلمه ای کوچک آب میریزیم و حرارت آن را زیاد میکنیم تا زود به جوش بیاید آن گاه گوجه فرنگی ها را در آن قرار می دهیم تا کمی نرم شوند و بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.
 
مرحله چهارم: تفت دادن سیر
سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم.در داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و کمی تامل میکنیم تا داغ شود سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت می دهیم.گوجه ها را کمی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم وبا سیر تفت می دهیم.
 
مرحله پنجم: تهیه میرزا قاسمی
حالا بادمجان میکس شده را به مواد تابه می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و نمک،فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا آب مواد کاملا تبخیر شود و اصطلاحا به روغن بیفتد.(میتوانید برای خوش رنگ تر شدن میرزاقاسمی مقداری رب گوجه فرنگی در کمی روغن بریزید و تفت دهید و به مواد اضافه کنید،البته قبل از اینکه تخم مرغ را به میرزاقاسمی اضافه کنید) در تابه ای کمی روغن میریزیم و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و به مواد میرزاقاسمی می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان
 
نکات کلیدی در تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه
  1. می توانید برای خوش رنگ شدن میرزا قاسمی از ۱ ق غذا خوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  2. برای تزئین میرزا قاسمی از گردو خرد شده می توانید استفاده کنید.
  3. برای خوشمزه تر شدن می توانید گوجه فرنگی ها را نیز کباب کنید.
  4. می توانید تخم مرغ را جداگانه در ظرفی با کره تهیه کنید و در انتها موقع سرو روی میرزا قاسمی قرار دهید تا مجلسی تر باشد.
  5. اگر دوست دارید بادمجان ها را سرخ کنید بهتر است کمی در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آنها از بین برود.
  6. میزان افزودن سیر دلخواه و قابل تغییر است.
  7. از بادمجان های کشیده و براق و قلمی برای تهیه میرزا قاسمی استفاده کنید.
  8. می توانید بادمجان ها را بعد از کبابی کردن به صورت ساطوری با چاقو خرد کنید.
  9. اگر دوست ندارید گوجه ها پوره شوند آنها را ریز خرد کنید.
  10. برای تهیه میرزا قاسمی در افزودن روغن دست و دلباز باشید.
  11. بعضی از افراد از طعم و مزه سیر خوششان نمی آید و از پیاز استفاده می کنند ولی طعم این غذا با سیر خوشمزه شده است.

طرز تهیه ترشی هفت بیجار خانگی یک هفته ای فوری و خوشمزه به روش کارخانه ای

ترشی هفت بیجار مجلسی - طرز تهیه ترشی هفت بیجار فوری | ایران کوک

 

 مواد لازم برای هفته بیجار

  • بادمجان 1 کیلوگرم
  • گل کلم 2 کیلوگرم
  • خیار 1 کیلوگرم
  • هویج 1 کیلوگرم
  • فلفل سبز تند 250 گرم
  • سیر 5 بوته
  • سیب زمینی ترشی 2 عدد
  • سرکه سیب به میزان لازم
  • ادویه ترشی به میزان لازم
  • ترخون، مرزه، نعنا،گشنیز و جعفری به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
 
طرز تهیه ترشی هفت بیجار خانگی فوری و خوشمزه
 
مرحله اول: ابتدا گل کلم ها را بشویید و به قطعات ریزی خرد کنید و زمان دهید تا کاملا خشک شوند.
 
مرحله دوم: آماده سازی باقی سبزیجات
حالا هویج، سیب زمینی ترشی، خیار و بادمجان را خوب شسته و به قطعات ریز خرد کنید و زمان دهید تا کاملا خشک شوند.
 
مرحله سوم: آماده سازی سیر
سیر ها را پوست گرفته و حبه ای آماده بگذارید.
 
مرحله چهارم: آماده سازی سبزی
سبزی را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شود. سپس آن را ساطوری کرده و آماده بگذارید.
 
مرحله پنجم: تهیه هفت بیجار
حالا داخل شیشه های آماده برای ترشی از همه مواد به میزان یکسان ریخته و لابه لای مواد را فلفل، سیر و سبزی بریزید.
 
مرحله ششم: افزودن سرکه
حالا سرکه، نمک و ادویه ترشی را با هم مخلوط کنید و داخل شیشه ها بریزید تا روی مواد را بپوشاند؛ بعد درب شیشه ها را خوب کیپ کنید.
 
مرحله آخر: نگهداری ترشی هفته بیجار
شیشه ها را در جای خنک و تاریک نگه داری کنید و بعد از 1 هفته می توانید ترشی را میل کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی هفت بیجار:
  1. اکر تمایل دارید ترشی شما نرم باشد تمامی مواد را 5 دقیقه داخل سرکه بجوشانید.
  2. می توانید تمام مواد داخل ترشی را چرخ کرده و بعد داخل شیشه بریزید.
  3. اگر تندی سرکه برایتان مناسب نیست از ترکیب آب جوشیده سرد و سرکه استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه همبرگر مخصوص خانگی دست ساز با گوشت چرخ کرده خوشمزه و حرفه ای

 طرز تهیه همبرگر خانگی - مجله تصویر زندگی

 

مواد لازم همبرگر

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نان همبرگر ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
 
طرز تهیه همبرگر
 
ابتدا پیاز را پوست میگیریم سپس آنرا میشوییم و با قسمتی از رنده که خوب پیاز را ریز ریز می کند رنده می کنیم و در صافی میریزیم و با قاشق رو ی پیاز را فشار میدهیم تا کاملا آب آن خارج شود ( می توانید با فشار دست آب پیاز را بگیرید. )
 
در ادامه پوست سیر را می گیریم و آنرا هم با رنده ریز رنده می کنیم. گوشت چرخ کرده ( بهتر است از گوشتی استفاده کنید که چربی زیادی نداشته باشد ) را روی سطح صافی مانند تخته گوشت پهن می کنیم سپس پیاز ، سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم.
 
در ادامه تخم مرغ را در کاسه ای کوچک می شکنیم ( برای اینکه مطمئن شویم تخم مرغ سالم است ) و روی گوشت میریزیم سپس مقداری  نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و گوشت را به همراه موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز میدهیم
 
پس از آنکه مایه همبرگر را خوب ورز دادیم آرد سوخاری را کم کم روی آن می پاشیم و مخلوط می کنیم ( اگر دیدیم که مایه همبرگر هنوز شل است می توانیم یک قاشق دیگر آرد سوخاری اضافه کنیم ) تا مواد منسجمی با بافت کمی سفت داشته باشیم.
 
البته این نکته نیز بسیار مهم است که اگر آرد سوخاری به مقدار زیادی روی مواد بریزیم در پایان همبرگر سفتی خواهیم داشت. مایه همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر۴ قسمت را با دست گرد میکنیم و پلاستیک فریزر را از وسط نصف میکنیم
 
و روی تخته آشپزخانه میگذاریم و هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را بشکل یک دایره پهن میکنیم،(دقت کنید نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه آنفدر نازک که زود همبرگر بسوزد)
 
و روی آن نیز پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن بسیار کمی میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم
 
و سریع آن را داخل تابه می گذاریم ، ابتدا کمی گوشت آب می اندازد کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود و همبرگر سرخ شود ، سپس همبرگر را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
 
شما اگر کباب پز نیز داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید. در آخر که همبرگرها سرخ شدن به تعداد آنها نان باگت آماده میکنیم و داخل آن را سس میزنیم(هر نوعی که تمایل دارید)و با همبرگر،خیارشور،کاهو و گوجه پر میکنیم و نوش جان میکنید.
 
گوشت مخصوص همبرگر
معمولا برای تهیه همبرگر از گوشت گوساله استفاده می شود ، زیرا گوشت گوساله یکدست تر از گوشت گوسفندی است و حاوی چربی کمتری است. البته این دلیل نمی شود که نتوانید با گوشت گوشفندی همبرگر درست کنید.
 
جالب است بدانید که بهترین سرآشپزهای دنیا معتقدند برای داشتن همبرگری لذیذ و خوشمزه باید از ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی استفاده کرد. زیرا اگر گوشت همبرگر کاملا بدون چربی باشد همبرگر شما خشک می شود.
 
مثلا اگر می خواهید ۱ کیلوگرم گوشت را برای همبرگر مصرف کنید باید از ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی و ۸۰۰ گرم گوشت گوساله استفاده کنید. با این ترکیب همبرگر شما در پایان پخت چرب نمی شود ، ضمن اینکه بافت نرم و لذیذ آن حفظ می شود.
 
البته مهم ترین قسمت برای انتخاب گوشت همبرگر انتخاب یک گوشت تازه و با کیفیت است زیرا اگر گوشت مانده باشد روی کیفیت برگر شما تاثیر منفی می گذارد. مطمئن باشید تمام برگر فروشی هایی که اسم و رسمی برای خود دارند از مواد با کیفیت و تازه استفاده می کنند.
 
منبع: پارسی دی

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده خوشمزه و لذیذ آسان و مرحله به مرحله

آخرین خبر | رولت گوشت چرخ کرده؛ خوشمزه و لذيذ با طعمي عالي

 

 مواد لازم برای رولت گوشت

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • زرشک 2 قاشق غذا خوری
  • گردو 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
  • جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذا خوری
  • رب 2 قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • آب جوش نصف لیتر
 
طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده خوشمزه
 
ابتدا پیاز را رنده کرده، آب آن را جدا می کنیم. سپس گوشت، تخم مرغ و ادویه را افزوده و به مدت 5 دقیقه با هم ورز می دهیم تا بافتی منسجم پیدا کند. بعد آن را داخل یخچال می گذاریم.
 
 
مرحله دوم پخت رولت گوشت
حالا مواد میان رولت را آماده می کنیم. پیاز داغ، زرشک شسته و خشک شده، جعفری و گردو را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.
 
مرحله سوم پخت رولت گوشت
در این مرحله، داخل قابلمه ای روغن ریخته و سیر و ادویه را با هم تفت می دهیم. سپس پیاز داغ و رب را افزوده تفت می دهیم رنگ رب که آزاد شد آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم با حرارت کم بجوشد و کمی غلیظ شود.
 
مرحله چهارم پخت رولت گوشت
روی میز کار، پلاستیک فریزر بزرگی پهن می کنیم؛ سپس گوشت را روی آن ریخته و با دست به شکل یک مستطیل در می آوریم حالا از مواد آماده شده روی سطح گوشت به صورت یکسان پخش می کنیم و گوشت را به کمک پلاستیک از یک سمت رول می کنیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.
 
مرحله پنجم تهیه رولت گوشت چرخ کرده
تابه ای مناسب سایز رولت را انتخاب کرده داخلش روغن ریخته و روی حرارت بگذارید حالا رولت گوشت را از داخل پلاستیک در آورده و داخل تابه دور تا دور آن را سرخ کنید. در نهایت سس آماده شده را روی رولت ریخته در ظرف را به مدت 1 ساعت بگذارید تا رولت مغز پخت شود.
 
مرحله ششم پخت رولت گوشت
حالا رولت گوشت کاملا پخته شده است. سس آن غلیظ و به روغن افتاده. رولت را به کمک کاردکی از ظرف خارج کرده داخل ظرف سرو بگذارید برش داده و نوش جان کنید.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه رولت گوشت مجلسی 
  1. اگر مواد گوشتی آماده شده دارای انسجام کافی نبود از 1 تا 2 قاشق پودر نان به برای انسجام گوشت استفاده کنید.
  2. مقدار کمی ادویه کاری این غذا را بسیار خوش عطر می کند.
  3. برای مغز رولت از تخم مرغ آب پز و هویج هم می توانید استفاده کنید.
  4. اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید از گوشت بوقلمون چرخ شده استفاده کنید.
  5. اگر می خواهید رولت گوشت شما علاوه بر طعم خوب زیبایی هم داشته باشد و ترک نخورد بهتر است که مواد گوشتی را به میزان زیادی ورز دهید و مواد گوشتی به انسجام مورد نظر برسد.

طرز تهیه فلافل خانگی با نخود خام ترد و خوشمزه به سبک خوزستانی

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل خیابانی خوشمزه

 

 مواد لازم فلافل

  • سیر ۴ حبه
  • نخود ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • جعفری ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • زیره ۱ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
 
طرز تهیه فلافل
 
مرحله اول: آماده سازی نخود
برای تهیه فلافل خانگی توجه داشته باشید که اگر می خواهید فلافل شما مانند فلافل بیرون شود حتما باید نخود را مدت زیادی در آب بخیسانید تا کاملا نرم شده و نفخش برطرف شود. برای این منظور نخود را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یک ظرف آب بخیسانید. در صورتی که امکانش هست چند بار آب نخودها را تعویض کنید.
 
مرحله دوم: چرخ کردن مواد
پس از اینکه نخودها به خوبی خیس خوردند آنها را به همراه سیر و پیاز دو مرتبه چرخ کنید. پس از اینکه نخود را به همراه سیر و پیاز چرخ کردید ، مواد را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
 
مرحله سوم: تهیه مواد فلافل
در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به همراه تخم مرغ به کاسه حاوی نخود چرخ شده اضافه کنید. در مرحله بعدی آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید تا مایه فلافل خودش را بگیرد. در آخرین مرحله باید طعم دهنده ها را اضافه کنید.
 
مرحله چهارم: آسیاب کردن تخم گشنیز
برای این منظور تخم گشنیز را به همراه زیره آسیاب کنید تا کاملا پودر شوند سپس به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه فلافل اضافه کنید. اگر می خواهید فلافل شما به سبک جنوبی ها تند باشد می توانید مقداری فلفل قرمز تند هم اضافه کنید.
 
مرحله پنجم: سرخ کردن فلافل
در ادامه مواد را خوب زیر و رو کنید تا کاملا مخلوط شوند و ادویه ها به تمام نقاط مایه فلافل برسند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار دهید و به مقدار مناسب روغن مایع داخل آن بریزید. توجه داشته باشید که باید به قدری روغن مایع داخل ظرف شیر داغ کن بریزید که فلافل ها پس از افتادن در آن به صورت شناور در روغن سرخ شوند. پس از اینکه روغن داغ شد از مایه فلافل قالب بزنید و داخل روغن بیندازید. اگر قالب مخصوص فلافل ندارید می توانید با دست این کار را انجام دهید. باید مقداری از مایه فلافل ببردارید و مانند یک کوفته کوچک به آن شکل دهید.
 
مرحله ششم: تهیه فلافل خوشمزه بندری
در پایان آنرا مانند کوکو سیب زمینی کمی تخت کنید و داخل روغن بیندازید. توجه داشته باشید که نباید بیش از حد ظرفیت ظرف فلافل داخل آن بیندازید زیرا اینکار باعث می شود فلافل ها به هم بچسبند. نکته مهم دیگر این است که حرارت زیر ظرف باید خیلی ملایم باشد تا فلافل ها به طور کامل مغز پخت شوند. به همین ترتیب تمام فلافل ها را سرخ کنید و داخل یک توری فلزی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود. پس از اینکه فلافل ها به طور کامل آماده شدند آنها را به همراه گوجه فرنگی خرد شده ، خیارشور ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس کچاپ یا سس انبه و نان ساندویچی سرو کنید. به همین ترتیب تمام فلافل ها را سرخ کنید و داخل یک توری فلزی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود. پس از اینکه فلافل ها به طور کامل آماده شدند آنها را به همراه گوجه فرنگی خرد شده ، خیارشور ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس کچاپ یا سس انبه و نان ساندویچی سرو کنید.
 
نکات کلیدی در تهیه فلافل
  1. می توانید از یک عدد سیب زمینی رنده شده و آب گرفته شده برای انسجام بیشتر فلافل استفاده کنید و تخم مرغ را حذف کنید.
  2. دقت کنید در هنگام چرخ کردن از سری متوسط استفاده کنید زیرا سریع ریز مواد را له می کند و باز آب انداختن نخود و در نتیجه وا رفتن آن می شود.
  3. میزان افزودن فلفل قرمز به ذائقه شما بستگی دارد.
  4. می توانید از ادویه های مخصوص عطاری که برای فلافل است نیز استفاده کنید.
  5. اگر دوست دارید فلافل شما کنجدی شود مقداری کنجد به مایه فلافل اضافه کنید.
  6. اگر دوست دارید فلافل را با گوشت چرخ کرده درست کنید حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم اضافه کنید.
  7. اگر فرصت کافی برای تهیه فلافل دارید می توانید مایه فلافل را برای ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  8. اگر دوست دارید فلافل شما پوک و پفکی شود می توایند ۱ ق چای خوری بیکینگ پودر یا جوش شیرین به مواد اضافه کنید.
  9. به دلخواه مقداری پودر انبه از عطاری تهیه کنید و در مایه فلافل بریزید طعم و مزه فوق العاده خوبی می دهد.
  10. اگر دوست ندارید فلافل ها را درون روغن سرخ کنید می توانید در فر نیز این غذا را تهیه کنید بدین صورت که فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود و روی سینی فر آنها را قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی شوند.
  11. چاشنی مخصوص برای فلافل ترشی لیته و سس انبه می باشد.

طرز تهیه سس فلفل قرمز خانگی تند و خوشمزه به روش کارخانه ای

سس فلفل تند | مواد لازم و طرز تهیه سس فلفل تند خوشمزه با گوجه و فلفل

 

 مواد لازم برای سس فلفل قرمز

  • فلفل قرمز تازه 10 عدد
  • آب 1 لیوان
  • سرکه 2 قاشق غذا خوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق
 
طرز تهیه سس فلفل قرمز تند
 
ابتدا فلفل ها را بشویید خشک کنید سپس کلاهک فلفل ها را جدا کنید. برش طولی دهید دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرفی ریخته و با آب بپزید. بعد از پخته شدن فلفل ها را با گوشت کوب برقی له کنید. حالا فلفل ما آماده مزه دار کردن است.
 
در این مرحله دوباره فلفل ها را روی حرارت گذاشته سرکه، نمک و شکر را افزوده اجازه می دهیم تا آب اضافی مواد بخار شود. وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم تا خنک شود و داخل ظرف شیشه ای در دار داخل یخچال نگهداری می کنیم.
 
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سس فلفل
  1. این سس را با فلفل های سبز تند و شیرین برای سلیقه های متفاوت می توان آماده کرد.
  2. سس را در ظرف استریل خشک بریزید و مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
  3. توجه داشته باشید مطابق با سلیقه میتوانید شکر را حذف کرده و از عسل استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد