طرز تهیه مرغ کنتاکی سوخاری KFC به صورت اسپایسی رستورانی

 

 مواد لازم مرغ کنتاکی

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • سینه یا ران مرغ ۶ تکه
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • پودر سوخاری یا پودر کنتاکی ۱ پیمانه
 
طرز تهیه مرغ کنتاکی
 
ابتدا اگر پوست مرغ ها را نگرفته اید می گیرید و آن ها را می شوییم و در یک قابلمه ای ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوش بیاید سپس مرغ ها را در آن قرار می دهیم و زمانی که مرغ ها را در آب جوش می گذاریم از جوش می افتد صبر می کنیم تا مجددا به جوش بیاید
و با قاشق کف های روی آب را می گیرییم و بیرون می ریزیم و ۱ عدد از پیازها را نیز پوست می گیریم و می شوییم وداخل قابلمه می گذاریم، همچنین  ۱عدد از سیرها را پوست می گیریم و به همراه یک عدد چوب دارچین داخل مرغ می اندازیم
و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم مرغ نیم پز شود. مرغ نیم پز را از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شود.سپس در کاسه ای مرغ ها را قرار می دهیم و سیر باقی مانده را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم
و ۱ عدد از پیازها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده درشت می کنیم روی مرغ ها می ریزیم و زعفران دم کرده را با آبلیمو روی مواد می ریزیم و خوب زیر رو می کنیم دقیقا مانند زمانی که جوجه را می خواهیم طعم دار کنیم.
روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می گذاریم تا مرغ کاملا طعم دار شود. در یک کاسه پودر کنتاکی را میریزیم و یا می توانید از پودر سوخاری استفاده کنید و در کاسه ای دیگر آرد سفید را داریم و تخم مرغ ها را می شکنیم
و زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و خوب هم میزنیم،سپس قلم مو آشپزی را داخل روغن زیتون می زنیم و بعد روی مرغ ها خنک شده می کشیم تا کاملا آغشته به روغن شوند و بعد در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم.
در تابه ای روغن می ریزیم به میزانی که مرغ ها در آن تغریبا شناور باشند و روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود. تا داغ شدن روغن مرغ ها را ابتدا در آرد سفید کاملا می غلتانیم تا کاملا با آرد پوشیده شود بعد در تخم مرغ می غلتانیم
و در آخر در پودر کنتاکی ( یا پودر سوخاری ) می غلتانیم و در بشقاب می گذاریم سپس به مدت ۱۵ الی ۲۰ صبر می کنیم تا مواد خوب به خورد تکه مرغ ها برود ، سپس در روغن داغ شده مرغ ها را به آرامی قرار می دهیم
و حرارت را ملایم می کنیم تا در ۱۰ دقیقه در  هر دو طرف مرغ ها سرخ شوند و آن وقت مرغ ها را در روی دستمال های که روغن را جذب می کنند قرار می دهیم و در دیس می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می کنیم و با سس کچاب نوش جان کنید.
 
منبع: پارسی دی