طرز تهیه باقالی پولو با ماهیچه مجلسی | آموزش قدم به قدم | زرین بانو

 

 مواد لازم برای ماهیچه پلو

  • ماهیچه گوسفندی 500 گرم
  • برنج ایرانی 4 پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • زعفران دم شده 3 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
 
طرز تهیه ماهیچه پلو ساده زعفرانی
 
پیاز را خلال کرده و داخل قابلمه مناسبی بریزید و به همراه روغن کمی تفت دهید. پیاز که کمی عسلی شد؛ فلفل، زردچوبه و ماهیچه را داخل قابلمه بریزید.
 
مرحله دوم: افزودن آب
مواد را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. حالا 2 لیوان آب به ماهیچه بیفزایید و اجازه دهید ماهیچه به آرامی پخته شود در حدی که گوشت از استخوان به راحتی جدا شود.
 
مرحله سوم: افزودن نمک و زعفران
ماهیچه که کاملا پخته شد و مقدار کمی عصاره غلیظ در قابلمه باقی ماند، وقت اضافه کردن نمک و زعفران به ماهیچه است.
 
مرحله چهارم: آماده سازی برنج
برنج را می شوییم و به مدت 2 ساعت داخل آب و نمک خیس می کنیم.
 
مرحله پنجم: آبکش کردن برنج
برنج را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و بعد از 8 دقیقه آن را آبکش می کنیم و روی آن آب ولرم می ریزیم.
 
مرحله ششم: دم گذاشتن برنج
داخل قابلمه کمی آب و روغن ریخته و برنج را داخل قابلمه می ریزیم و روی برنج را دم کنی می گذاریم و به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.
 
مرحله آخر: سرو ماهیچه پلو
برنج دم شده را داخل دیس زیبایی ریخته و ماهیچه های پخته شده را در کنار دیس قرار داده و کمی کره ذوب شده روی آن بریزید و نوش جان.
 
نکات مهم و فوت و فن تهیه ماهیچه پلو مجلسی
  1. در این روش پخت ماهیچه را می توانید در کنار باقالی پلو و یا سبزی  پلو هم سرو کنید.
  2. برای تزئین غذا از برنج زعفرانی هم استفاده کنید.
  3. برای پخت گوشت در صورت تمایل از 2 تکه چوب دارچین هم می توانید استفاده کنید

 

منبع: سلام دنیا